Prima persoană pe care Simona Halep a chemat-o în vila ei de 600.000 de euro. Cum arată casa de lux pe care o deține în Constanța

Prima persoană pe care Simona Halep a chemat-o în vila ei de 600.000 de euro. Cum arată casa de lux pe care o deține în Constanța
Simona Halep, vilă impresionantă în Constanța.

Simona Halep se bucură de o vilă de 600.000 de euro. Campioana noastră a investit bani grei în locuința de vis pe care o are acum. Sportiva a avut alături și o persoană importantă după finalizarea casei. Este vorba despre cineva special în care a avut încredere. Aceasta a strâns o avere importantă din premiile de la turneele de tenis WTA jucate de-a lungul timpului, motiv pentru care a decis să își ia un palat în care să stea alături de partenerul său.

Simona Halep și-a luat o locuință de 600.000 de euro: pe cine a chemat în vila ei?

Simona Halep este una din jucătoarele de tenis de la noi care a făcut istorie. Aceasta a reușit ca până acum în carieră să strângă o avere importantă de la turneele de tenis WTA jucate. Fosta lideră WTA a investit o parte din banii câștigați în imobiliare și în turism.

Simo și-a ridicat recent o casă în Constanța care a costat aproximativ 600.000 de euro. Lucrările pentru locuință au început în anul 2015, dar construcția a fost finalizată abia în 2021. Jucătoare de tenis a chemat un preot imediat după ce a făcut recepția casei.

Iubita lui Toni Iuruc are și un hotel uriaș într-o zonă de lux a litoralului românesc. Mai exact, hotelul se află chiar lângă Aqua Magic Mamaia și este cotat la un scor de 9.6 pe Booking.com. Campioana a avut și un magazin tot în Constanța care a dat faliment la doar un an de la deschidere.

Sportiva deține trei case

Norocul nu a fost de partea ei nici când a venit vorba despre o terasă care a avut același destin. Ea a avut o cafenea (SH Cafe) care a fost închisă cu toate că se afla într-o zonă foarte bună din orașul de la mare.

Sportiva deține o casă în Capitală, una la munte și una în Constanța. Vila din orașul natal dispune de sisteme de securitate, iar toți localnicii știu că acolo stă celebra vedetă cu care se mândresc. Vecinii campioanei sunt fericiți că locuiesc pe aceeași stradă cu aceasta.

Tânăra în vârstă de 30 de ani s-a regăsit în clasamentul celor mai bogați români în 2021. Cea din urmă are o avere estimată la 46-50 de milioane de euro și a ocupat atunci locul 146 în ierarhie. Sezonul trecut a fost unul modest pentru ea, moment în care a câștigat în total din tenis suma de 37.950.241 de dolari.

Cel mai bogat om de sport de la noi din topul făcut în 2021 a fost fostul tenismen Ion Țiriac, cu o avere estimată la 1.9-2 miliarde de euro.