Prima imagine cu Cleopatra Stratan și mama ei de la nunta cu Edward Sanda. Cele două apar rar în public

Prima imagine cu Cleopatra Stratan și mama ei de la nunta cu Edward Sanda. Cele două apar rar în public
Prima imagine cu Cleopatra Stratan si mama ei de la nunta cu Edward Sanda

Cu toții îi știm pe Cleopatra Stratan și tatăl ei, celebrul artist moldovean Pavel Stratan. Dar cum arată mama soției lui Edward Sanda? Rodica, femeie care i-a dat viață frumoasei cântărețe, este o prezență discretă în mass-media.

Cum arată Rodica, mama Cleopatrei Stratan

Cleopatra Stratan s-a căsătorit cu Edward Sanda, bărbatul visurilor ei, la sfârșitul lunii august 2021, iar fanii sunt extrem de entuziasmați pentru cei doi artiști, care au pornit împreună pe drumul fericirii absolute. La nunta lor ca din povești, familia, prietenii și oamenii cei mai dragi sufletului lor au fost alături de mirele de 24 de ani și frumoasa lui soție.

Cleopatra Stratan are aproape 19 ani și este o tânără extrem de frumoasă, o femeie în toată regula, în ciuda faptului că unii români încă mai văd în ea fetița aceea oacheșă de numai 3 anișori, care căra un geamantan, așteptându-l pe Ghiță.

Fiica lui Pavel Stratan s-a așezat la casa ei, lucru care l-a emoționat foarte tare pe celebrul artist, care a fost extrem de mândru la nunta fetei sale. Deși toată lumea îl știe pe tatăl Cleopatrei, puțini sunt cei care au văzut-o pe mama artistei.

Rodica Stratan este o prezență extrem de discretă în showbizul românesc, iar de-a lungul anilor s-a ferit să apară în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, soția lui Edward Sanda a postat o imagine rară cu mama sa de la nunta ei, spre bucuria fanilor Cleopatrei Stratan.

„Mama… Știți bine că are foarte puține apariții online, dar asta nu înseamnă că nu e cu și pentru mine oricând și oriunde! Prefer să o prezint în fața voastră ca cea mai puternică, iubitoare, scumpă și frumoasă ființă de pe Pământ pe care o cunosc! Te iubesc, mami!”, a scris Cleopatra Stratan pe contul ei de Instagram.

Ce relație specială are Cleopatra Stratan cu părinții ei

Frumoasa artistă originară de peste Prut este extrem de atașată de părinții, cu care are o relație foarte apropiată. Cleopatra Stratan adoră să petreacă vacanțele în familie, alături de ambii ei părinți. Mama ei Rodica nu apare des în public, decizie pe care artista i-a respectat-o dintotdeauna.

„Relația mea cu mama este la fel de specială ca cea pe care o am cu tata, doar că eu nu vorbesc despre asta, pentru că asta a fost decizia ei. Să nu apară, să nu iasă, să nu vorbim despre ea și noi am acceptat. Ea oricum este peste tot cu noi, indiferent unde plecăm.

Noi suntem o familie foarte închegată, foarte unită. Mergem peste tot împreună, când putem și unde putem. Atunci când avem ocazia de a merge toți împreună, o facem. Ne simțim cel mai bine atunci când suntem toți.”, a declarat Cleopatra Stratan, exclusiv pentru UniMedia.

Urmăriți Playtech.ro și pe