22 sept. 2023 | 11:03

Prima confruntare între Dana Roba și Daniel Balaciu, după ce fostul soț a încercat să o omoare pe vedetă: ”Nu-mi este ușor” 

Știri generale
Prima confruntare între Dana Roba și Daniel Balaciu, după ce fostul soț a încercat să o omoare pe vedetă: ”Nu-mi este ușor” 

Dana Roba și Daniel Balaciu, bărbatul care și-a mutilat partenera de viață cu numeroase lovituri de ciocan, vor avea prima confruntare în fața oamenilor legii vineri, 22 septembrie. Anunțul a fost făcut chiar de către victimă, aceasta dezvăluind că nu îi este deloc ușor să treacă prin momentele de față.

Prima confruntare între Dana Roba și soțul ei

Numele Danei Roba continuă să ocupe prima pagină a ziarelor, după ce a fost mutilată cu lovituri de ciocan de către partenerul său de viață, Daniel Balaciu. În primă fază, s-a știut că bărbatul a lovit-o de opt ori cu ciocanul, însă potrivit declarațiilor femeii, a primit în jur de 30 de lovituri de acest fel.

Dana Roba a fost mutilată pe viață, încă suportând consecințele faptelor bărbatului. După agresiunile suferite, a fost internată de urgență la spital și operată pe creier. Femeia a suferit lovituri și la nivelul membrelor superioare și inferioare, soțul său distrugându-i tendoanele cu ciocanul.

Pe numele lui Daniel Balaciu a fost deschis un dosar penal. Prima confruntare între el și victimă ar fi trebuit să aibă loc în urmă cu aproximativ o lună, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timișoara. Lucrurile au urmat un alt curs, acuzatul deplasându-se la București pentru o expertiză psihiatrică.

Inevitabilul se produce însă vineri, 22 septembrie. Anunțul a fost făcut chiar de către Dana Roba, care a publicat pe pagina ei de Instagram un material video în care a precizat că se află în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, unde urmează să se întâlnească cu Daniel Balaciu.

Dana Roba amână operația, de ordin estetic, la cap

„Sunt în fața parchetului, am emoții foarte mari”

Dana Roba și Daniel Balaciu își vor întâlni prima dată privirile vineri, 22 septembrie. Este prima dată când cei doi parteneri de viață se vor afla în aceeași încăpere, după episodul în care femeia a fost agresată în încercarea de a fi ucisă.

Pe rețelele sociale, make-up artistul a explicat că nu îi este deloc ușor să treacă prin confruntarea cu bărbatul care a vrut să îi pună capăt vieții. Femeia a mărturisit că are emoții foarte mari, însă se încrede în faptul că Dumnezeu îi este alături.

„Sunt în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș. Mă pregătesc pentru confruntarea cu fostul meu soț, Daniel Balaciu. Am emoții foarte mari, dar cred că Dumnezeu este cu mine și cred că nu mă va lăsa.

Dacă nu m-a lăsat să mor când am zăcut acolo, într-o baltă de sânge, câteva ore, cu capul spart, cred că tot El va fi cu mine și astăzi. (…) Vă rog să vă rugați ca Dumnezeu să fie cu mine, că nu-mi este ușor”, a transmis Dana Roba pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Dana Roba și actualul iubit, poveste de dragoste ca în filme. S-au mai iubit și acum 14 ani, dar s-au despărțit

Partenera de viață a lui Daniel Balaciu le-a mulțumit internauților care au purtat-o în rugăciuni și i-a rugat, de asemenea, să îi pomenească numele și astăzi.

Parteneri
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
Cine este Kostas Passaris, sau „Fiara din Balcani”, deținutul atât de periculos, încât trebuie mutat din închisoare în închisoare
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Toni Iuruc se reinventează după divorțul de Halep. Ce mai face omul de afaceri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
A murit o MARE DOAMNĂ a presei din România. A plecat la Ceruri, spre Lumină
Capital.ro
Adio, cafea! Reţeta clasicei licori de dimineaţă se schimbă radical. Noile componente anunţate de oamenii de ştiinţă
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
PENSIE de 24.000 de lei. Cine va PRIMI acești BANI
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro