Prima apariție singură a lui Kate Middleton după moartea Reginei Elisabeta. Cât a costat rochia

După moartea regretabilă a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Prințul William și Kate Middleton au devenit noii Prinți de Wales, odată cu urcarea pe tron a Regelui Charles al III-lea. Ducesa de Cornwall este mai prezentă ca niciodată în centrul atenției mass-media și a presei internaționale, de când a primit noua titulatură nobiliară. Cu ce ținută a captat atenția Prințesa de Wales, în prima sa apariție publică singură după decesul fostei suverane.

Prima apariție singură a lui Kate Middleton, după moartea suveranei

Prințesa de Wales a fost văzută în public, pentru prima oară, singură de la moartea Reginei Elisabeta a II-a de la începutul lunii septembrie a acestui an. Kate Middleton a vizitat, recent, Spitalul Regal Surrey County din Guildford, pentru a observa condițiile în care sunt îngrijite mamele și bebelușii lor.

Soția Prințului William a purtat o rochie galbenă uluitoare cu guler crestat de la Karen Millen, cu mâneci scurte, ample și fustă plisată, ce ar costa în jur de 300 de dolari, potrivit celor de la OK! Magazine.

Look-ul Prințesei de Wales a fost completat de o pereche de pantofi bleumarin din piele de căprioară de la Gianvito Rossi, în valoare de 725 de dolari, și o geantă clutch Emmy London de 420 de dolari.

Mamă devotată și responsabilă de trei copii, Kate Middleton a purtat o mască de protecție, atunci când a pășit în incinta spitalului. De asemenea, a avut ocazia să legene un copil născut prematur în timp ce discuta cu o proaspătă mămică despre experiența ei în unitatea medicală.

Kate Middleton a primit de la Regina Elisabeta un colier cu diamante în valoare de 80 milioane de euro

De mai bine de 10 ani, ducesa de Cornwall militează pentru campanii de evidențiere a importanței primilor ani ai vieții unui copil în modelarea persoanei care va deveni în viitor, precum și pentru îmbunătățirea societății în ansamblu.

Nu e un secret pentru nimeni faptul că bijuteriile reprezintă unul dintre cele mai prețioase bunuri ale coroanei regale britanice. Regretata Regină Elisabeta a II-a deținea o colecție impresionantă de giuvaeuri, pietre prețioase și semiprețioase, piese evaluate la multe milioane de euro.

Potrivit presei internaționale, regretata suverană i-ar fi dăruit lui Kate Middleto una dintre cele mai apreciate bijuterii ale fostului monarh. Soția Prințului William deține o piesă foarte valoroasă al cărei preț ajunge la 80 de milioane de euro.

Este vorba despre un colier de diamante de la Cartier, pe care nizamul din Hyderabad i l-a dăruit Reginei Elisabeta a II-a pentru nunta ei cu regretatul duce de Edinburgh, Prințul Consort Philip, eveniment grandios ce a avut loc în 1947.