Prigoană, reacție șocantă despre candidatura Adrianei Bahmuțeanu la Primărie! De ce vrea ca ea să câștige alegerile locale

Prigoană, reacție șocantă despre candidatura Adrianei Bahmuțeanu la Primărie! De ce vrea ca ea să câștige alegerile locale
Prigoană, reacție șocantă despre candidatura Adrianei Bahmuțeanu la Primărie! De ce vrea ca ea să câștige alegerile locale

Adriana Bahmuțeanu vrea să fie primăriță. Vedeta și-a depus deja candidatura la Primăria Sectorului 1 și promite că-și va face biroul în stradă dacă va câștiga, tocmai ca să fie aproape de cetățeni. Cât despre ce a spus Prigoană despre noua rezoluție a fostei sale soții, afaceristul crede că „poate își plătește datoria”.

Reacția lui Prigoană după ce a aflat că Adriana Bahmuțeanu candidează la Primărie

„Cred că sunt o soluție pentru cetățeni și un suflu nou la Primărie”, a spus Adriana Bahmuțeanu, care a surprins prin decizia sa de a intra în lupta politică din acest an. Îmbrăcată în blugi și o bluză albă, lungă, cu volane, vedeta TV a explicat zilele trecute în fața susținătorilor de ce candidează ca independent, susținută, totuși, din partea unui partid politic, anume Partidul Ecologist Român (PER).

Alături de fosta soție a lui Prigoană pentru funcția de primar al Sectorului 1 mai candidează jurnalistul Dan Bucura, Daniel Tudorache (PSD), Clotilde Aramand (PNL-USR-PLUS) și Ioana Constantin (PMP).

„Daaa! Ajunge cu minciuna,începe acțiunea!!! Azi mi-am depus candidatura pentru Primăria Sectorului 1!!!
Pentru că sunt în slujba cetățeanului, pentru ca m-am maturizat și știu că pot să fac multe fapte bune, mă focusez pe soluții și nu pe probleme!

În mandatul meu, ca PRIMAR, voi accesa fonduri europene, voi transparentiza achizițiile publice, voi publica pe site-ul primariei cum se cheltuieste banul public!!! (…) Așadar, aștept să mă votați și să mă susțineti!!! Sunt un om onest, am “gura mare” dar spun întotdeauna adevarul!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul ei de Facebook.

„Îmi doresc să câștige, ca să aibă un serviciu, cel puțin 4 ani”

Fostul soț a avut și el motivele lui de entuziasm. Sobru și constant, Prigoană a declarat pentru Impact.ro că speră ca Adriana să câștige pentru a avea un loc de muncă, cel puțin 4 ani, putând astfel să plătească pensia alimentară copiilor.

„Îmi doresc să câștige, ca să aibă un serviciu, cel puțin 4 ani. În acest mod poate își plătește pensia alimentară la copii”, a declarat Silviu Prigoană pentru sursa numită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI