Previziunea sumbră a lui Sorin Ovidiu Vântu la final de 2021: ‘Se va prăbuși’

Previziunea sumbră a lui Sorin Ovidiu Vântu la final de 2021: ‘Se va prăbuși’
Mesajul lui Sorin Ovidiu Vântu la final de an

Înainte de Crăciun, Sorin Ovidiu Vîntu a transmis un mesaj românilor în care vorbește despre trei mari subiecte, previziuni pentru anul următor. Pe contul său personal de Facebook a făcut o postare prin care a vorbit despre George Simion, ce se va întâmpla cu bursa și Curtea Europeană de Justiție.

Previziunile lui Sorin Ovidiu Vântu pentru 2022

Ultima postare pe acest an, așa cum spune chiar el, începe cu părerea lui despre mitingul lui George Simion care a avut loc cu câteva zile în urmă. Sorin Ovidiu Vântu a spus despre politician că este un laș și că vrea puterea, însă fuge de responsabilitate.

„Îi era frică să nu îl ia la întrebări Parchetele sau Poliția. Imaginați-vă că ajunge ăsta în fruntea țării și are o întâlnire cu Putin. Dacă se încruntă ăla la domnul Simion, domnul Simion face pe dânsul în direct. Îl văd după aceea la Parlament în prima sau a doua zi, perorând cu patos că va muri apârnd libertatea! Ăsta? Mare decepție.

Când băiețașul ăla s-a dus cu găleata de vopsea pe treptele ministerului Justiției, de ce nu a fost arestat? Dar ce m-a șocat a fost figura lui de șobolan încolțit la toate televiziunile. El a organizat mitingul. Și da, o mișcare de stradă pentru a pune presiune pe idioții care conduc, e necesară. Fără violență”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

Despre bursa de valori și decizia Curții de Justiție Europeană

Sorin Ovidiu Vântu este de părere că bursa de valori va cădea la nivel mondial, cât și piața de exchange crypto. Acesta preconizează că în septembrie va cădea sigur și că banii trebuie investiți cu cap.

„Generație, sunt aproape sigur în proporție de 70% că anul viitor va urma o prăbușire a burselor de valori la nivel mondial și a pieței exchange cryptomonedelor. În septembrie, în mod cert, în proporție de 95% va avea loc această prăbușire. Trebuie să ai grijă ce faci cu banii.”, a adăugat el.

Despre Curtea de Justiție Europeană, Sorin Ovidiu Vântu spune că un stat este un pachet de legi, având ca lege fundamentală Constituția. Prin urmare, în cazul în care aceasta se anulează, urmează și dizolvarea statului.

„Și ultimul subiect, Curtea de Justiție Europeană. Aceasta vine și spune că nu contează Curțile Constituționale, Constituțiile țărilor membre, că deciziile Curții de Justiție Europene sunt cele care contează. Un stat e un pachet de legi având ca lege fundamentală Constituția. Dacă asta se anulează, urmează dizolvarea statului. E cea mai mare murdărie pe care UE a făcut-o la adresa țărilor membre. Nu avem ce căuta în UE.”, a conchis acesta.