Previziunea lui Carmen Harra despre noua relație a Andreei Bălan. Ce a anunțat clarvăzătoarea

de: Ioana Bucur
24 06. 2023

În ultima perioadă, artista pare mai fericită ca oricând, iar recent a dezvăluit motivul: simte din nou fiorii unei povești de dragoste! Ar putea fi sportivul Victor Cornea cel cu care își va petrece restul vieții? Previziunea lui Carmen Harra despre noua relație a Andreei Bălan. Ce a spus clarvăzătoarea despre viitorul artistei.

„Sunt mai fericită ca niciodată”

Vara a adus o nouă poveste de dragoste pentru Andreea Bălan. Artista a confirmat recent faptul că ea și jucătorul de tenis Victor Cornea formează un cuplu, dând vestea cea mare pe o platformă de social media.

„Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, a scris Andreea Bălan.

După despărțirea dureroasă de George Burcea, tatăl celor două fetițe ale sale, vedeta Antena 1 a fost reținută în declarații în ceea ce privește viața ei sentimentală, iar faptul că a decis să anunțe faptul că nu mai este o femeie liberă este un indiciu clar că relația cu sportivul este una serioasă.

Te-ar putea interesa și: Previziunea lui Carmen Harra pentru finalul lui 2023. Ce va urma în țara noastră, vor fi multe surprize

Carmen Harra, previziune despre noua relație a Andreei Bălan?

De fapt, o altă căsătorie a fost prezisă în viitorul Andreei Bălan încă din anul 2016. Atunci, celebra Carmen Harra dezvăluia că relația artistei cu George Burcea nu are șanse prea mari să fie una de durată.

„Numerologic vorbind, nu se pot acomoda unul cu celălalt. 7 cu 6 se bat cap în cap şi înseamnă o relaţie foarte dificilă, o relaţie toxică. Pe undeva s-ar completa, dar potrivirea între aceste două numere e imposibil de realizat. Nu sunt demult împreună şi nu ştiu cât de mult vor rezista. E genul de relaţie pentru care trebuie să lucreze amândoi ca să meargă.”

Clarvăzătoarea a precizat că vedeta va avea doi copii și două căsnicii.

„Ea trebuie să aibă doi copii, fată şi băiat – nu ştiu care vine primul, dar cel mai probabil va avea un băiat. Rămâne de văzut dacă ambii copii ai Andreei vor fi cu acelaşi bărbat. Aici intervine liberul arbitru, e decizia ei. Dacă în următorii doi ani lucrurile nu merg bine, Andreea va decide să meargă pe drumul ei şi, apoi, să fie într-o altă relaţie. Nu vreau să le prevestesc despărţirea chiar acum, însă numerologia îi avertizează. În codul ei, ea are doi copii şi două mariaje”, a adăugat Carmen Harra, la momentul respectiv, pentru Ring.

Te-ar putea interesa și: Anunțul făcut de Carmen Harra, la 14 ani de când a rămas văduvă. E declarația momentului în showbiz