Premiile Oscar 2020: cum se vor îmbrăca vedetele de la Hollywood, conform experților

de: Puiu Alexandru
05 02. 2020

Mai sunt doar câteva zile până la decernarea premiilor Oscar 2020, iar dincolo de distincțiile efective, mulți sunt curioși de ținutele vedetelor.

Dacă ai o fascinație pentru modă, este foarte probabil să stai cu ochii ațintiți pe ținutele vedetelor de la Hollywood, în momentul în care se vor perinda pe covorul roșu sau se vor deplasa duminică pentru a-și ridica premiul. În cazul în care ascultăm de opinia stiliștilor americani pe acest subiect, se pare că vom vedea cel puțin câteva ținute spectaculoase la premiile Oscar 2020.

De această dată, accentul se va pune pe extravaganță. „Au fost ani în care totul era minimal. Ştii, când oamenii poartă smoching, costume şi rochii negre, şi asta este întotdeauna o ţinută clasică”, a declarat stilista Katie Keim din New York. În contrast cu valorile din anii trecuți, 2020 va fi despre extravaganță, opulență, ținute poate chiar un pic ostentative.

Katie Keim este de părere că multe dintre ținute alese de vedete vor emana doze semnificative de extravaganță prin culorii vii, forme atăgătoare și paiete. Culorile vibrante şi amestecul de nuanţe, precum roşu şi roz, sunt tendinţele pe care Keim se aşteaptă să le vadă la gala din acest an, alături de siluete şi paiete exagerate.

„Forma va fi una supradimensionată şi întotdeauna caut ceva foarte interesant şi ornat atunci când aleg rochii pentru clientele mele. Vor fi peste tot paiete, mărgele… gândiţi-vă la Roaring Twenties (perioada anilor ’20) şi 100 de ani mai târziu”, a adăugat stilista.

În privința personalităților care ar trebui să facă valuri pe covorul roșu, Keim a făcut referire la vedetele din Little Women, Saoirse Ronan și Florence Pugh. „Toate aceste fete sunt captivante şi arată grozav pe covorul roşu”, este de opinie specialista în fashion.

Evenimentul de duminică ar trebui să aducă laolaltă tot ce este mai bun în film și în modă. „Şi asta face ca miza să fie ceva mai mare şi toată lumea se îndreaptă spre ea, fără a depăşi o anumită limită”, a concluzionat Katie Keim de la New York.