Premierul Marii Britanii, accident rutier în urmă cu puțin timp. Care este starea lui Boris Johnson

Premierul Marii Britanii, accident rutier în urmă cu puțin timp. Care este starea lui Boris Johnson
Premierul Marii Britanii, implicat într-un accident rutier

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a fost implicat într-un accident rutier. Mașina sa a fost lovită din spate chiar de autoturismul în care se aflau gărzile sale de corp, care au menirea de a-l proteja pe înaltul demnitar. Tot incidentul a fost filmat, iar imaginile s-au viralizat.

Premierul Marii Britanii, implicat într-un accident rutier

Incindent neplăcut pentru premierul britanic Boris Johnson! Imediat cum acesta a plecat de la Parlament, în fața mașinii sale a sărit un protestatar, iar șoferul a fost nevoit să frâneze brusc. Autoturismul în care se aflau gărzile de corp ale premierului britanic a intrat în plin în mașina acestuia.

Boris Johnson a scăpat doar cu o sperietură zdravănă în urma accidentului de circulație. Informațiile au apărut în public după ce un clip video în care poate fi văzut întregul incident a fost publicat pe rețelele sociale.

Boris Johnson a scăpat doar cu o speritură

Purtătorul de cuvânt al premierului Marii Britanii a confirmat că în clipul video este, într-adevăr, vorba de mașina premierului și că acesta se afla înăuntru în acel moment, dar că este teafăr și nevătămat. Din imaginile surprinse se vede că mașina în care se afla premierul a suferit ceva daune în partea din spate.

Autorul moral al accidentului, cel care a sărit în fața mașinii premierului Marii Britanii, a fost arestat pentru onstrucționarea circulației, potrivit unui comunicat de presă oferit de Poliția londoneză.