07 dec. 2022 | 10:12

Pozele pe care Kate Middleton le-ar vrea şterse. Au fost postate de Meghan şi Harry, Familia Regală e furioasă

News
Pozele pe care Kate Middleton le-ar vrea şterse. Au fost postate de Meghan şi Harry, Familia Regală e furioasă
Pozele pe care Kate Middleton le-ar vrea şterse

Cu doar câteva zile înainte de premiera primei părți a documentarului despre Ducele și Ducesa de Sussex, noile imagini apărute în spațiul public din producția Netflix au stârnit un scandal uriaș. Pozele pe care care Kate Middleton, actuala Prințesă de Wales, și le-ar fi dorit șterse, au fost postate de Meghan și Harry. Gestul ar fi stârnit furie în Familia Regală a Marii Britanii.

Meghan și Harry se folosesc de fotografii cu Kate Middleton și Prințul William

Mult așteptatul documentar produs de Netflix va avea premiera pe 8 decembrie 2022. Platforma de streaming a lansat deja două trailere pentru a-l promova, publicul din întreaga lume având ocazia să vadă, pentru întâia oară, câteva imagini din viața ducilor de Sussex.

Cele două videoclipuri, ce au mai puțin de două minute, conțin însă și mai multe fotografii ce ar fi stârnit furia Familiei Ragele a Marii Britanii. Este vorba despre imagini în care apar Kate Middleton și Prințul William, cei doi nedându-și acordul pentru folosirea lor.

Una dintre pozele ce apar în trailerul documentarului lui Harry și Meghan Markle o arată pe Prințesa de Wales, în 2006 sau 2007. La acea vreme, Kate Middleton și Prințul William erau despărțiți, însă tânăra era mereu urmărită de paparazzi.

Presa din Marea Britanie numește documentarul „o declarație de război”. The Sun titrează „Un sărut care înseamnă război”. Daily Mail asigură că, în „cercurile regale”, Harry şi Meghan sunt comparaţi cu Kardashian, oameni „ocupaţi să vorbească despre ei înşişi şi să facă bani”. Elle Australia susţine că Meghan şi Harry ar fi fost plătiţi cu 100 de milioane de dolari pentru a filma acest documentar.

„Eroii sunt Harry şi Meghan, care par că au dreptate şi sunt nedreptăţiţi. Băieţii răi nu sunt greu de depistat: mass-media şi restul familiei regale”, a scris The Times, jurnaliștii publicației întrebându-se dacă „Sunt ei motivaţi de lăcomie, de răzbunare sau de căderea monarhiei?”

„L-au sfătuit să nu ia decizii pripite”

La câțiva ani după ce au absolvit Universitatea Sf Andrews, Kate și William s-au despărțit pentru o scurtă perioadă.

Potrivit Mirror, Prințul William a început atunci să aibă îndoieli despre viitorul relației în momentul în care speculațiile despre o logodnă iminentă au început să apară.

„William a avut o discuție sinceră cu tatăl și bunica sa despre viitorul lui alături de Kate. Ambii l-au sfătuit să nu ia decizii pripite”, a dezvăluit autoarea Katie Nicholl.

După anunțul despărțirii, Kate a devenit ținta fotoreporterilor, fiind urmărită la aproape fiecare pas. Acum, imagini din acea perioadă dificilă pentru ea sunt folosite de Harry și Meghan în noua lor colaborare cu Netflix.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro