Povestea tulburătoare a Anastasiei, văduva de la Chefi la cuțite. Și-a pierdut soțul în anul în care s-au căsătorit

de: Ioana Bucur
04 05. 2023

Un preparat ce i-a impresionat pe chefi, o poveste de viață tulburătoare, ce a emoționat o țară întreagă. Anastasia a dovedit câtă suferință se poate ascunde, de fapt, în spatele unui chip zâmbitor. Concurenta de la „Chefi la cuțite” a făcut mărturisiri dureroase. Și-a pierdut soțul chiar în anul în care s-au căsătorit.

Anastasia Donțu, o poveste emoționantă la „Chefi la cuțite”

Cu zâmbetul pe față, Anastasia Donțu a păsit în bucătăria „Chefi la cuțite”, unde s-a și pus pe treabă, preparând pentru cei trei jurați un piept de curcan umplut cu legume la cuptor. În scurt timp, lacrimile i-au apărut în ochi, povestind cu o emoție uriașă în glas despre nefericirile ce i-au marcat anii copilăriei.

„A fost foarte greu când mama l-a gonit pe tata din casă. Tatăl meu era foarte violent, consuma alcool, fuma. O bătea foarte urât pe mama. A zis că nu mai poate să trăiască așa pentru că era însărcinată cu sora mea. Pur și simplu nu l-a mai primit acasă, nu mai putea să facă față.

Te marchează foarte mult să vezi cum tatăl tău îți bate mama. E greu să vezi cum tatăl tău te închide în casă și zice că îți dă foc la casă. Am ajuns să fac mâncare pentru familia mea de la vârsta de 15 ani.”, a povestit concurenta, potrivit a1.ro.

Te-ar putea interesa și: Gafă uriașă la Antena 1. E scandal după imaginile apărute la Chefi la cuțite, ce s-a strecurat pe post, din greșeală

„Dumnezeu a îngăduit și mi l-a luat”

Viața i-a pregătit și alte obstacole aproape imposibil de depășit. La cei 28 de ani, tânăra din Chișinău este văduvă. Și-a pierdut soțul în 2015, chiar în anul în care s-au căsătorit.

La doar o lună după accidentul tragic ce i-a răpit partenerul de viață, ea a adus pe lume un copil pe care îl crește singură.

„Am fost la o școală biblică, iar apoi mi-am cunoscut soțul. În 2015 ne-am căsătorit, iar în același an mi-a și decedat soțul. În noiembrie pe data de 13, Dumnezeu a îngăduit și mi l-a luat. A decedat într-un accident, a murit pe loc, nu au existat șanse de supraviețuire. (…) Familia și prietenii mi-au fost alături, am fost la psiholog.

Tot în 2015, la o lună de la moartea soțului am născut. Mi-am crescut copilul singură până în momentul de față”, a dezvăluit concurenta.

Te-ar putea interesa și: Ceartă între Chefii de la Antena 1. Motivul care i-a făcut pe Scărlătescu şi pe Bontea să nu îşi mai vorbească