Povestea cuplului în care diferența de vârstă este de 45 de ani. Incredibil unde s-au cunoscut

Povestea cuplului în care diferența de vârstă este de 45 de ani. Incredibil unde s-au cunoscut
Povestea cuplului în care diferența de vârstă este de 45 de ani. Incredibil unde s-au cunoscut

Rachel Chenault este o tânără de 27 de ani din SUA care vrea să demonstreze că vârsta nu este o barieră atunci când doi oameni se iubesc. Astfel, ea a inițiat o relație cu un bărbat care este cu 45 de ani mai mare, pe nume John Penzera, în vârstă de 72 de ani.

Rachel Chenault și John Penzara, povestea unui cuplu cu o diferență de 45 de ani

Cuplul din statul american Pennsylvania este deja de trei ani împreună, iar cei doi spun că se iubesc mult și că s-au logodit în luna mai a anului 2018, după ce, într-o seară, într-un clup de striptease, tânăra i-a propus ideea bărbatului, care la acea vreme era șef la compania de securitate unde se angajase și Rachel, notează Yahoo Style UK, citat de Adevărul.

Tânăra a spus că a simțit chiar de la prima vedere o atracție față de bărbat, în ciuda faptului că el este cu 26 de ani mai în vârstă decât mama ei și cu 20 de ani mai în vârstă decât tatăl ei. Tânăra spune că nu știa că John are chiar 72 de ani și că la prima vedere avea impresia că este mai tânăr.

Relația intimă e ”fenomenală”

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în decembrie 2017, atunci când Rachel a venit la un interviu în legătură cu ocuparea unui loc de muncă vacant, fiind intervievată de John Penzera. Aceasta mai mărturisește că, o bună perioadă de timp, relația lor era una mai discretă, întrucât John trecea printr-un proces de divorț, care a durat vreme de doi ani. Rachel a mai povestit că este satisfăcută de diferența mare de vârstă deoarece un bărbat matur „îşi are lucrurile în ordine” şi că îi deschide ochii către noi experienţe. În ce privește relațiile intime, tânăra a precizat: „Noi avem o viaţă intimă fenomenală. Vârsta nu are nimic  în comun cu asta, totul e spontan şi nu putem lua mâinele unul de pe altul”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI