Postarea pe care Instagram a șters-o imediat de pe pagina Mihaelei Rădulescu despre Sabrina Voinea și Ana Bărbosu: “Incredibil! Și mie mi s-a întâmplat la fel”

de: Violeta Badea
07 08. 2024

Luni, 5 august 2024, România a pierdut pe nedrept o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris. Ana Maria Bărbosu a rămas fără bronz în urma unei contestații controversate depusă de echipa americană. Ulterior, au apărut numeroase reacții pe rețelele sociale, inclusiv Mihaela Rădulescu a distribuit pe Instagram o postare în care Nadia Comăneci contesta decizia arbitrilor. La scurt timp, însă, vedeta a fost cenzurată.

Mihaela Rădulescu a răbufnit pe internet după ce Instagram i-a șters postarea

Mihaela Rădulescu a avut parte de o surpriză neplăcută când, în ciuda intențiilor sale de a aduce la lumină neregulile de la Jocurile Olimpice de la Paris, Instagram a șters imediat postarea sa.

”Instagram a decis să îmi șteargă postarea în care pur și simplu prezentam fapte distribuite de Nadia Comăneci, despre gimnastele române de la Jocurile Olimpice, a căror evoluții au nevoie de reexaminări pentru a se stabili adevărul și pentru a li se oferi respectul pe care îl merită. Ce amuzante sunt legile europene…

Iată textul pe care l-am scris: «Legenda Nadia Comăneci, prima care a obținut 10-le perfect în istoria gimnasticii, prezintă evidentul – românca Sabrina Voinea, căreia i s-a luat medalia olimpică pentru o greșeală pe care nu a comis-o, merită respect și o reexaminare a deciziei greșite pe care au luat-o arbitrii.

Același lucru este valabil și pentru Ana Bărbosu. Nimeni nu poate lua dragostea și respectul pentru anii voștri de muncă asiduă și dăruire doar pentru un singur scop – pentru a reprezenta România cât mai bine posibil. Și a făcut-o!». O să ștergi și postarea asta, Instagram?!”, a scris Mihaela Rădulescu, pe pagina ei de Instagram.

Cum au reacționat fanii vedetei

Internauții nu au rămas indiferenți la ceea ce au auzit că i s-a întâmplat fostei prezentatoare TV, lăsând numeroase comentarii: ”Wow! Mai spune ceva!!! Incredibil de josnic :/”, a transmis o persoană.

”Nu creed!!🙈”, ”De ce mai mereu umiliți??? Cei care stau ghiocel de zeci de ani cum se simt?”, ”Și mie mi s-a întâmplat la fel…..de mai multe ori. Cum nu le convine ceva…îmi restricționează contul😢”, ”Oribil😢”, au fost alte reacții ale utilizatorilor Instagram.

Citește și Ce șanse are Sabrina Voinea să obțină medalia de bronz, după scandalul de la Jocurile Olimpice. Există un precedent!

Reacţia Nadiei Comăneci după ce Ana Maria Bărbosu a fost deposedată de bronz la JO 2024

Pe lângă Mihaela Rădulescu, Nadia Comăneci, o autoritate respectată în gimnastica mondială, a ieșit în apărarea sportivilor români. ”Zeița de la Montreal” a contestat vehement decizia arbitrilor și a cerut reexaminarea situației.

Într-o postare, Nadia Comăneci a afirmat: ”Nu-mi vine să cred că ne jucăm cu sănătatea mintală și cu emoțiile sportivilor în acest fel… Haideți să îi protejăm”, a precizat fosta gimnastă, pentru a o susține pe Ana Maria Bărbosu.

De asemenea, ea a subliniat că și Sabrina Voinea, care a fost la rândul ei dezavantajată, merită susținută. ”Această situație merită o reexaminare… Trebuie să protejăm sănătatea mintală a sportivilor și să fim alături de ei”, a scris Nadia Comăneci în mediul online.

Citește și Detalii mai puțin știute despre gimnastele Sabrina Voinea și Ana Maria Bărbosu. Cine sunt cele două, de fapt!