Posesiv, gelos și infidel. Fosta iubită a lui Salman Khan, dezvăluiri surprinzătoare despre coșmarul pe care l-a trăit alături de celebrul actor

de: Violeta Badea
16 08. 2024

Relația dintre Aishwarya Rai și Salman Khan a fost una dintre cele mai controversate din istoria Bollywood-ului. După o poveste de dragoste pasională, cei doi actori s-au despărțit în termeni extrem de neplăcuți, iar acum, Aishwarya Rai a oferit detalii șocante despre coșmarul trăit alături de actualul partener al Iuliei Vântu. Iată cum l-a descris vedeta internațională pe fostul ei iubit!

Aishwarya Rai, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Salman Khan

Într-un interviu acordat recent și publicat pe site-ul Masala, Aishwarya Rai a dezvăluit că Salman Khan a fost un partener extrem de posesiv și gelos.

Potrivit actriței, gelozia lui a atins un nivel atât de ridicat încât a început să perceapă fiecare persoană din jurul său ca pe o amenințare la adresa legăturii lor.

Totodată, comportamentul starului de la Bollywood avea să afecteze grav și carierele profesionale ale celor doi. Salman Khan a intervenit în producția filmului ”Chalte Chalte”, care inițial avea să-i reunească pe Shah Rukh Khan și Aishwarya Rai.

Actualul iubit al Iuliei Vântur nici nu a vrut să audă de așa ceva, iar, în cele din urmă, echipa de producție a decis să o înlocuiască pe Aishwarya cu Rani Mukerji.

A fost Salman Khan agresiv cu fosta lui iubită?

În cadrul aceluiași interviu, Aishwarya Rai a spus că, la un moment dat, Salman Khan a fost agresiv fizic față de ea, dar fără a lăsa urme vizibile.

Actrița a menționat că, în ciuda comportamentului abuziv al fostului său partener, a continuat să își desfășoare activitatea profesională ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Totuși, impactul emoțional și fizic al acestei relații toxice a fost resimțit profund în cariera ei, provocându-i pierderi semnificative de oportunități în industrie.

Te-ar mai putea interesa și Salman Khan, decizie radicală în relația cu Iulia Vântur. Fanii cuplului nu se așteptau la o asemenea veste!

Un nou început pentru Aishwarya Rai

Astăzi, Aishwarya Rai are 50 de ani și a depășit perioada tumultuoasă a vieții sale. După despărțirea de Salman Khan, actrița și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Abhishek Bachchan.

Cei doi sunt căsătoriți încă din anul 2007 și împreună au o fiică minunată. Pe plan profesional, vedeta a revenit în atenția publicului datorită producției ”Ponniyin Selvan”, care s-a bucurat de un succes răsunător.

Te-ar mai putea interesa și Are o avere uriașă, dar nu investește banii în case de lux. Cum arată apartamentul lui Salman Khan din Mumbai!