Polițistul Ionuț Negrilă și-a prevestit moartea. Ce a putut să dezvăluie înainte de accidentul fatal

Polițistul Ionuț Negrilă și-a prevestit moartea. Ce a putut să dezvăluie înainte de accidentul fatal
Polițistul Ionuț Negrilă și-a prevestit moartea

O întreagă țară a fost șocată de accidentul în care Ionuț Negrilă și-a pierdut viața. Polițistul în vârstă de 30 de ani de la Brigata Rutieră s-a stins din viață joi seara, pe 25 februarie, în Piața Constituției.

Vestea ce a cutremurat o țară întreagă. Ce a dezvăluit Ionuț Negrilă înainte de accidentul fatal

Polișistul, aflat în timpul liber, s-a stins în urma unui accident tragic cu motorul după ce a intrat în coleziune cu un alt autoturism, iar impactul a fost fatal. Acesta ar fi încercat să facă acrobații pe motocicletă și să se ia la întrecere cu alți colegi.

O întreagă țară a fost șocată de accidentul în care Ionuț Negrilă și-a pierdut viața. Tânărul polițist a lăsat multă lume îndurerată în spate. Acesta era pasionat de motoare și obișnuia să meargă la locul de muncă folosindu-se de motocicletă.

Din păcate, tânărul și-a găsit sfârșitul mult prea devreme chiar pe motocicletă. Se pare că polițistul și-ar fi prevestit moartea, după cum a declarat vlogger-ul Andy Popescu pentru știrile Kanal D. Acesta a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare, povestind ce i-a spus Ionuț Negrilă.

Ionuț Negrilă și-ar fi prevestit moartea. Ce a spus polițistul

„Chiar mi-a zis, că el credea că o să moară pe motor. Cred că a greşit, cred că greşeala lui l-a costat viaţa. Nu mi-a venit să cred, am plâns ieri”, a spus vlogger-ul, citat de WOWbiz.ro.

Liderul Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR Decus, Bogdan Bănică, anunța că un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere și-a pierdut viața în urma accidentului ce s-a petrecut în fața parlamentului. Acesta spunea că a fost efectuat protocolul de resuscitare, dar medicii nu au putut să îl salveze pe Ionuț Negrilă.

„Ionuț era în timpul liber și, în timp ce conducea o motocicletă BMW, a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus. La fața locului au ajuns de urgență echipajele SMURD care au efectuat protocolul de resuscitare, însă, cu tot efortul depus, manevrele au rămas fără rezultat, fiind declarat decesul colegului nostru.”, a scris Bogdan Bănică.

Dorian Popa își urlă durerea pe internet după moartea polițistului

O întreagă țară a fost șocată de accidentul în care Ionuț Negrilă și-a pierdut viața. Vestea l-a dărâmat pe Dorian Popa, ce și-a urlat durerea pe internet. Cântărețul a dezvăluit un mesaj emoționant pe social media despre polițistul ce l-a învățat să fie un șofer mai bun.

„Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi. Harnic și frumos și extrem de bun profesionist. Te iubesc. Este pentru unul dintre puținii prieteni adevărați pe care îi am, pentru un polițist adevărat, pentru un polițist dedicat, pentru un polițist medaliat, pentur un proeten polițist care m-a învățat să nu mai fiu dobitoc la volan. Te iubesc Negrilă, ești cu mine aici”, a spus Dorian Popa pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI