Polițist, păcălit după ce și-a luat cazare în Costinești. A dat 1.500 de lei, apoi a intrat pe Google Maps și a avut un șoc

de: Bișinicu Andreea
15 07. 2022

Un polițist și-a luat cazare în stațiunea Costinești, dar și-a luat mare țeapă de la unitatea hotelieră. După ce și-a planificat concediul, patronul pensiunii unde reprezentantul legii urma să-și petreacă vacanța nu a mai răspuns la telefon. Ce s-a petrecut apoi.

Cum și-a luat țeapă un polițist din București, după ce și-a luat cazare la mare

Ceea ce părea că va fi o vacanță de vis s-a transformat într-un coșmar pentru un polițist din Capitală. Omul legii a fost păcălit de proprietarul unei pensiuni unde rezervase un sejur de 6.500 de lei într-o vilă din Costinești. Patronul nu a mai răspuns la telefon, dându-i țeapă reprezentantul Poliției.

Bărbatul plănuia, împreună cu alți 14 amici, să meargă la mare. Aceștia au găsit o pensiune în stațiunea Costinești, „Casa de Vacanță Perla”, o unitate de cazare care bifa toate criteriile clienților săi.

După ce ar fi vorbit la telefon cu presupusul proprietar al pensiunii respective, polițistul i-a transferat 1.500 de lei în cont, drept avans.

„Domnul respectiv ne-a cerut avans 1500 de lei. Și am fost de acord. Până la urmă nu era foarte mult. Oricum vila pe cele 5 nopți costa 6500 de lei și am zis că nu strică să dăm niște bani mai devreme. Omul a cerut un buletin, ne-a făcut contract, totul cu foarte mare profesionalism”, a povestit turistul.

La câteva zile distranță, unul dintre prietenii polițistului a rugat un amic să meargă până la adresa pensiunii, pentru a verifica dacă totul este în regulă.

Surpriza a fost să descopere că, în locul respectiv ar fi fost un teren viran. În acest fel, polițistul a realizat că fusese țepuit de către hoți.

Polițistul și restul amicilor săi au încercat să dea de urmele bărbatului care le-a furat banii. L-au sunat pe presupusul proprietar al așa-zisei pensiuni de pe un alt număr de telefon, la care a răspuns, într-un final.

Turiștii au folosit pretextul că vor să închirieze o cameră a pensiunii în perioada 21-25 august, astfel că au aflat că este disponibilă.

Cum l-a confruntat polițistul pe bărbatul care i-a dat țeapă

Acesta a răspuns prompt la telefon, precizând că vila e liberă și i-a cerut 1300 de lei pe noapte și un avans. Interlocutorul i-a cerut să vadă vila, întrucât se află în Costinești, dar i-a răspuns că nu e posibil, căci sunt chiriași cazați și că nu vrea să-i streseze.

În cele din urmă, polițistul din București a recunoscut cine este și l-a înștiințat pe hoț de faptul că și-a dat seama că a fost păcălit. Deși l-a amenințat că va merge la Poliție, să depună plângere, țeparul i-ar fi fi dat un răspuns care l-a lăsat fără cuvinte.

„Dacă tu crezi că îmi faci mie vreun rău că ai contul bancar… Mergeți la DIICOT. E prea bine gândit tot. Tu poți face ce vrei. Ședere plăcută la Constanța”, i-a răspuns individul, potrivit Replica Online.

Într-un final, polițistul și amicii lui au renunțat la a face plângere pe numele hoțului. Potrivit celor de la Replica Online, țeparul s-ar numi Daniel Bucică și ar locui în Constanța.