Polițist împușcat mortal în misiune. Cine este interlopul care l-a ucis

de: Claudiu Surmei
02 06. 2019

Un polițist a fost împușcat mortal, duminică după-amiză, în timp ce se afla în misiune în raza localității Izvin, din județul Timiș. Omul legii se afla, alături de alți colegi, într-o misiune de prindere a unui bărbat dat în urmărire internațională.

UPDATE – Bărbatul care l-a împușcat pe polițist a fost și el împușcat, dar nu a fost încă prins.

Polițist împușcat mortal în misiune

Polițiștii din Timiș sunt în alertă, după ce un agent la Brigada Rutieră a fost împușcat mortal de un individ dat în urmărire internațională. În timpul unui filtru organizat pentru a-l prinde pe bărbat, polițistul a ajuns față în față cu acesta. Suspectul a tras 3 gloanțe în direcția lui, iar 2 dintre acestea l-au lovit în zona gâtului și a pieptului.

Un echipaj medical a ajuns de urgență la fața locului. S-au încercat manevrele de resuscitare, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața polițistului, care era angajat la postul de Poliție din Recaș.

Cine este interlopul care l-a ucis

Ionel Marcel Lepa, bărbatul care l-a ucis pe polițist, era dat în urmărire internațională pentru executarea unei pedepse cu închisoarea pentru tâlhărie.

Suspectul dat în urmărire internațională

„Mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 1099 din 25.04.2018, emis de Judecătoria Lugoj, fiind condamnat la 4 ani, 8 luni și 1486 zile închisoare cu executare pentru comiterea infractiunii de tentavivă la tâlhărie. Se sustrage executării pedepsei”, potrivit informațiilor publicate pe site-ul Poliției Române.

Bărbatul are 185 cm înălțime, frunte lată, nasul drept, ochi căprui, gura mică, bărbie ascuțită, ten deschis, păr șaten, sprâncene arcuite, corpolență atletică.