Polițist găsit spânzurat în locuința de serviciu, în Suceava. Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte

Polițist găsit spânzurat în locuința de serviciu, în Suceava. Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte

Ajutorul șefului de post din comuna Dornești, județul Suceava, un polițist de 28 de ani, s-a spânzurat cu o cravată în apartamentul din Rădăuți în care acesta locuia cu chirie, este informația oferită de Monitorul de Suceava.

Polițist găsit spânzurat în locuința de serviciu, în Suceava

Trupul neînsuflețit a fost descoperit chiar de către colegii săi. Pe numele său, Daniel Dumitrescu, acesta se căsătorise în vară cu o colegă de la postul de poliție Dornești și în urmă cu o lună se întorsese din Thailanda, unde își petrecuse luna de miere. 

Un polițist a fost găsit spânzurat în propria locuință de către colegii săi din Poliție
Un polițist a fost găsit spânzurat în propria locuință de către colegii săi din Poliție

Ce au indicat primele cercetări

Primele cercetări au indicat faptul că tânărul a avut, în seara de marți, ora 23:00, o discuție în contradictoriu cu soția sa, în apartamentul în care locuiau. Femeia a plecat laa părinții săi din comuna Marginea, în urma acestei discuții, iar bărbaatul s-a urcat în mașină și s-a plimbat câteva ore prin oraș. A trimis, în acest interval de timp, mesaje de adio unor apropiați, de pe telefonul mobil. În jurul orei 4:00 dimineața s-a întors în apartament.

Dou colegi de serviciu au mers la locuința sa, deoarece acesta nu se prezentase la locul de muncă. Pentru că tânărul nu a mai dat niciun răspuns, agenții au escaladat balconul. A fost găsit trupul tânărului în interiorul locuinței din strada Mihai Viteazul din Rădăuți. Acesta se spânzurase cu o cravată de clanța uneia dintre uși. Tânărul polițist avea o vechime de aproximativ cinci ani în poliție și era cunoscut ca un bun profesionist. Gestul agentului de poliție pe nume Daniel Gheorghe Dumitrescu a produs un șoc extrem printre colegii săi, care știau că este fericit alături de soția sa, tot polițistă. Reamintim că cei doi tocmai se întorseseră recent din luna de miere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI