Poliția Română, obligată să dea amenzi populației. Dezvăluiri șocante din interior, cine îi forțează

Poliția Română, obligată să dea amenzi populației. Dezvăluiri șocante din interior, cine îi forțează
Cine obligă Poliția Română să amendeze populația?

Poliția Română are obligația de a amenda populația. Află mai multe dezvăluiri șocante din interior și mesajul recent al Sindicatului Europol. Cine îi obligă pe oamenii legii să acționeze astfel?

Cine obligă Poliția Română să amendeze populația?

Acuzații șocante din interior: polițiștii din cadrul Sindicatului Europol susțin că în cursul zilei de vineri superiorii le-au comunicat că trebuie să vină la muncă și în weekend, după ce lucraseră toată săptămâna.

Acest detaliu a fost comunicat și de alte cadre MAI. Sindicaliștii susțin într-o postare pe pagina lor de socializare că în perioada următoare sunt obligați să dea amenzi populației, acuzându-și superiorii de abuz.

De asemenea, mai mulți oameni ai legii au confirmat că șefii lor le-ar fi spus că în perioada viitoare trebuie să se mobilizeze și să dea cât mai multe amenzi amenzi: „Aşa este. Am fost chemaţi de acasă, trebuie să amendăm populaţia. Urmează o perioadă extrem de grea”, au declarat aceştia.

Mesajul de pa pagina oficială a Sindicatului Europol este foarte aspru, concluzionând cu denunțul în dreptul modului abuziv în care s-a procedat în această situație, mai cu seamă că organele sunt puse „pe post de sperietoare să amendeze populația.”

„Alertă în Capitală! Denunțăm modul abuziv în care s-a procedat”

„Alertă în Capitală! Toți polițiștii au fost chemați de acasă și li s-au suspendat zilele de repaus și timpul de refacere a capacității de muncă. Fără nicio explicație și fără să li se prezinte înscrisuri, polițiștilor din Capitală, care au lucrat deja în această săptămână li s-a comunicat „telefonic” de către șefi că vor intra în serviciu și sâmbătă și duminică de „dragul” lui Cîțu. După ce premierul a declarat aseară la un post tv că i se pare că polițiștii „s-au retras” și nu prea i-a mai văzut că amendează oameni, slugărnicia politică a determinat această măsură heirupistă care nu are nicio justificare și eficiență.

Mai mult, au fost delegați împotriva voinței lor, polițiști de frontieră de la Aeroportul Otopeni, care nici măcar nu au competență de a aplica sancțiuni la Legea 55/2020, și au fost trimiși să patruleze prin marile magazine pentru a speria oamenii. Denunțăm modul abuziv în care s-a procedat, în condițiile în care polițiștii chemați de acasă, polițiștii delegați de la IGPR/IGPF nu li s-au înmânat actele administrative în baza cărora aceștia să îndeplinească sarcini pe care nu le au în fișa postului, respectiv să fie pe post de sperietoare și să amendeze populația. #IncompetetaManageriala #SlugarniciePolitică”
Sindicatul Europol

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI