Garcea există: Poliția a invitat șoferul de „Wolzvagin” la secție. Ce mai scria pe procesul verbal

Garcea există: Poliția a invitat șoferul de „Wolzvagin” la secție. Ce mai scria pe procesul verbal
Șofer de "Wolzvagin", invitat la Poliția Locală

Șoferul unui autoturism Volkswagen a primit o invitație de la Poliția Locală Brașov, după ce a parcat neregulamentar. Polițistul care a întocmit formularul a făcut câteva greșeli care nu îi fac cinste. A scris „Wolzvagin” la marca mașinii și a menționat că „egzistă plamşe foto.”

Bărbatul a parcat neregulamentar în Brașov și a fost observat de polițiștii locali, care i-au lăsat o invitație în parbriz. Brașoveanul a citit-o și s-a amuzat copios când a văzut greșelile pe care le-a făcut cel care a întocmit formularul. A postat apoi invitația pe Facebook, unde imaginea a devenit viral și a fost redistribuită, printre alții, de Marian Godină.

„Egzistă plamşe foto” care demonstrează că autoturismul „Wolzvagin” a fost parcat neregulamentar

În invitația lăsată în parbriz, polițistul local a trecut „Wolzvagin” în loc de Volkswagen la marca mașinii și a specificat că „egzistă plamşe foto” pentru a demonstra că șoferul a parcat nereguamentar.

Imaginea postată și pe contul personal de Facebook al lui Marian Godină a strâns peste 6.000 de aprecieri, peste 1.000 de comentarii și peste 1.000 de distribuiri. Cei care au văzut-o s-au amuzat pe seama polițistului local.

„Cel care a scris asta trebuie dat afară. Nu e nimic de râs. Asemenea nulități aplică legea”, a comentat un internaut, în timp ce altul a scris că „eu nu m-as duce, le-aș răspunde în scris prin poștă că nu cunosc limbi străine.”

🙂

Publicată de Marian Godina pe Miercuri, 3 aprilie 2019

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI