09 ian. 2023 | 09:13

Poliția, în alertă după ce un bucureștean a amenințat cu sabia mai multe persoane din Giurgiu. Cum au reușit oamenii legii să-l prindă pe agresor

News
Poliția, în alertă după ce un bucureștean a amenințat cu sabia mai multe persoane din Giurgiu. Cum au reușit oamenii legii să-l prindă pe agresor
Bărbatul a fost imobilizat de Forțele Speciale Sursă foto: Poliția Română

Mai multe persoane din Mihăilești, județul Giurgiu, au trăit momente de groază după ce au fost ameninațate cu moartea de un individ de 42 de ani, din București. După scenele cumplite, bărbatul a distrus capota unui autoturism, încercând ulterior să fugă de oamenii legii. Pentru a fi prins, polițiștii s-au mobilizat în număr mare, fiind nevoie de măsuri speciale pentru imobilizarea sa.

Bărbatul a fost prins cu focuri de armă

Bărbatul care a amenințat mai multe persoane cu sabia a fost reclamat la Poliție de către victime, moment în care oamenii legii au pornit în căutarea sa. Acesta a fost identificat într-un autoturism, în timp ce se îndrepta spre fosta cumnată, amenințată la rândul ei cu sabia.

Potrivit Poliţiei Judeţene Giurgiu, poliţişti din cadrul Poliţiei Mihăileşti, Formaţiunea Rutieră au fost sesizaţi de către un bărbat din oraş despre faptul că a fost ameninţat cu o sabie de către un alt bărbat, aflat într-un autoturism.

La scurt timp, un alt bărbat de 63 de ani a făcut plângere scrisă privind amenințările cu sabia din partea unui bărbat, care i-ar fi distrus și capota mașinii.

După toate amenințările săvârșite în perioada 25 decembrie-3 ianuarie, oamenii legii au încercat să-l prindă în timp ce se afla în trafic, însă bărbatul nu a răspuns semnalelor regulamentare de oprire, motiv pentru care luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au tras mai multe focuri de armă.

Ce urmează să se întâmpe cu agresorul

După intervenția în forță a oamenilor legii, bărbatul a fost identificat și dus la sediul Poliției. În mașina acestuia au fost găsite o sabie și un cuțit, obiecte folosite pentru amenințarea mai multor persoane.

”În jurul orei 18.20, în timp ce bărbatul în cauză se deplasa cu autoturismul către locuinţa fostei cumnate, din oraşul Mihăileşti, acesta nu s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire efectuate de către poliţişti, motiv pentru care luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au utilizat arma din dotare, executând mai multe focuri, atât în plan vertical, cât şi asupra pneurilor autoturismului.

Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei, pentru cercetări. În autoturismul acestuia au fost descoperite o sabie şi un cuţit, care au fost ridicate de către poliţişti, în vederea continuării cercetărilor”, a arătat sursa citată.

În continuare, bărbatul este cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi distrugere, astfel că oamenii legii vor stabili pedeapsa pe care va trebui să o plătească.

 

Parteneri
Unde se află mâna Sfântului Ciprian. Se sărbătorește pe 2 octombrie și este cunoscut ca izbăvitorul de vrăji și blesteme
Redactia.ro
Taxă nouă pentru cei care locuiesc la bloc și au centrală termică. Măsura se va aplica chiar din această iarnă
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei lui
Unica.ro
Revenire de senzație în TV. Dan Diaconescu reînvie OTV-ul
EVZ.ro
Tristan Tate și-a preluat mașinile confiscate de DIICOT! Cum arată 4 milioane de euro returnate
Spynews
Cutremur în tenis! Simona Halep a anunțat chiar azi, 2 octombrie
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
O TAXĂ NOUĂ pe capul românilor. PLĂTESC cei care STAU LA BLOC
Mediaflux
“Domnul are poză cu familia, eu sunt măritată și gravidă”. Artistă din România, deranjată de mesajele pe care le primește de la pretendenți. Cum îi pune la punct | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am fost la ea acasă"
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro