Poliția a ajuns de urgență acasă la Nelu Ploieșteanu. Ce se întâmplă în aceste clipe, de fapt

Poliția a ajuns de urgență acasă la Nelu Ploieșteanu. Ce se întâmplă în aceste clipe, de fapt
Politia a ajuns de urgenta acasa la Nelu Ploiesteanu. Ce se intampla in aceste clipe, de fapt

Poliția se află la locuința regretatului cântăreț de muzică lăutărească. Ce se întâmplă în aceste clipe la casa lui Nelu Ploieșteanu? Informații de ultim moment despre eveniment.

Poliția a ajuns la casa lui Nelu Ploieșteanu. Ce se întâmplă?

Oamenii legii au ajuns în urmă cu puțin timp la casa lui Nelu Ploieșteanu. Fiicele sale au ieșit și au stat de vorbă cu câțiva polițiști. Familia regretatului cântăreț de muzică lăutărească trece prin momente delicate.

Moștenitoarele solistului s-au întors recent de la Institutul Național de Medicină Legală, acolo unde au fost să ducă un costum bărbătesc cu care cel mai probabil urmează să fie îmbrăcat artistul. Cântărețul urmează să fie mâine, 7 aprilie, condus pe ultimul drum, în regim COVID-19, arată Antena 3, citat de spynews.ro.

Astfel, procedurile arată că trupul neînsuflețit va fi pus într-un sicriu sigilat, fără posibilitatea ca rudele să-și poată lua rămas-bun. De asemenea, familia a intrat în posesia raportului de la IML care indică faptul că vedeta a avut coronavirus în momentul în care a murit. Înmormântarea a fost amânată tocmai pentru ca cei dragi să știe dacă acesta mai avea sau nu COVID în momentul în care s-a stins din viață.

Gabi Luncă va fi condusă pe ultimul drum în acordurile lăutarilor

Prin aceleași momente grele trec chiar astăzi prietenii și rudele lui Gabi Luncă. Cântăreața va fi condusă pe ultimul drum cu lăutari, care au venit să-i cânte pentru ultima oară. Sicriul cu trupul neînsuflețit al cântăreței de muzică lăutărească a ajuns la cimitirul din Dămăroaia, acolo unde solista va fi înmormântată alături de soțul ei, Ion Onoriu.

”Eu am inima de tânără. Dar când mă uit în oglindă și văd, sigur, anii își spun cuvântul și merg înainte. Doamne, cum am deschis gura să cânt, au început aplauzele. Au fost primele aplauze pe care eu le-a primit așa. Așa un public mare”
Gabi Luncă, mărturii după trei săptămâni de spitalizare

Elena Merișoreanu e în stare de șoc

”Nu pot să cred Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu și acum doamna Gabi. Am fost şocată când mi-aţi dat vestea. Câte inimi au bucurat oamenii aceștia, să aibă așa o moarte. Doar cei care nu cred, care țin măștile pe jos, poate că ar trebui să meargă o zi în spital să vadă cum stau oamenii ăia (n.r medicii) îmbrăcați și nu beau apă și nu merg la toaletă. Soțul meu a ieșit din spital și a zis că este îngrozitor pentru oamenii aceia care ne îngrijesc. I-a luat Dumnezeu așa de repede. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace, să le facă drumul liniștit spre cer, că au făcut numai bine, au bucurat atâtea suflete pe pământul ăsta. Muzica lăutărească a stat pe mâine acestor oamenii în gâtul lor, în sufletele lor curate și dragi. Doamna Gabi era o persoană deosebită”
Elena Merișoreanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI