Poezia de la Românii au Talent care l-a făcut pe Bobonete să lăcrimeze. Andra: „Mamă, tată, profit de ocazie să vă spun că vă iubesc!” VIDEO

Poezia de la Românii au Talent care l-a făcut pe Bobonete să lăcrimeze. Andra: „Mamă, tată, profit de ocazie să vă spun că vă iubesc!” VIDEO
Poezie emoționantă la Românii au Talent

Jurații au fost în lacrimi în ultima ediție de preselecții de la Românii au Talent sezonul 12. O fetiță de 10 ani a venit să îi bucure cu un cântec popular și cu o poezie care le-a făcut pielea de găină. Rebeca i-a dat pe spate pe artiști. De ce a început Bobonete să plângă. Mesajul Andrei pentru părinții ei.

Ce poezie emoționată l-a făcut pe Bobonete să plângă la Românii au Talent

Rebecca Danci are 8 anișori și vine din Maramureș. În inima ei, folclorul ocupă un loc special, motiv pentru care a venit la Românii au Talent pentru a interpreta un cântec popular de toată frumusețea.

„Căutați, copii, părinții

Cât îi mai aveți în viață,

Nu-i lăsați să înnopteze

Doar cu lacrima pe față!

V-au crescut cu greu și trudă

Și cu mâinile crăpate,

Nu aveau tehnologie

Să-i ajute ea în toate.

Luau mămăliga în traistă,

Cu o ceapă și cu sare

Și porneau cu sapa-n spate

Să prășească pe ogoare.

Nu aveau mașini, tractoare,

Un biet cal trăgea plugul,

Printre-a frunții sudoare

Își purtau prin vreme jugul.

Nu-și luau o haină nouă

Ca să-și poarte-n școli odorul.

Încălțau papuci de gumă,

De le ardea ca foc piciorul.

N-așteptați scrisori în care

Ei cu jale să vă cheme,

Că-s bătrâni și nu-s în stare

Să mai care un braț de lemne.

Mergeți voi, c-o floare-n mână,

Și-ncălziți-i cu-n cuvânt

Jaba flori, și jaba lacrimi

De le puneți pe mormânt.”, sună poezia pe care concurenta de la Românii au Talent a recitat-o la PRO TV.

„Sunt foarte sensibilă când e vorba de ei!”

Mihai Bobonete a lăcrimat de emoții, după ce a auzit poezia fetiței. Rebecca l-a făcut să se ridice în picioare și să o aplaude la scenă deschisă, alături de toate persoanele aflate în platoul de la PRO TV.

Și Andra a fost profund impresionată de momentul micuței moroșence. Cu ochii în lacrimi, soția lui Cătălin Măruță le-a transmis un mesaj părinților săi, reamintindu-le cât de mult îi iubește.

„După acest moment, vreau să le mai transmit părinților mei, încă o dată, că îi iubesc! Mamă, tată, vă iubesc! Să nu uitați niciodată acest lucru.

Sunt foarte sensibilă când e vorba de ei. Azi dimineață am uitat să o sun și m-a sunat mama: Dar ce-i baiul? De ce nu m-ai sunat? Zic – nu-i niciun bai, am venit aici de dimineață și nu am apucat să te sun.

Tu, mamă, dar eu stau cu sufletul la gură. Spune și tu că ai ajuns bine, apoi mama te lasă în pace.”, a fost mesajul emoționant pe care Andra l-a transmis către părinții săi.