Primul partid care boicotează Antena 3 după reacția lui Gâdea: „Vreţi să vă scot afară cu bodyguarzii?”

Primul partid care boicotează Antena 3 după reacția lui Gâdea: „Vreţi să vă scot afară cu bodyguarzii?”

O emisiune de la Antena 3 a devenit, joi seara, scena unor replici acide între moderatorul Mihai Gâdea și purtătorul de cuvânt al PNL. Acesta din urmă a fost dat afară din platou.

Invitat la Antena 3, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a vorbit, la un moment dat, despre șefa Curții Supreme, Cristina Tarcea. Punctele de vedere au fost diferite, iar discuția a degenerat.

La un moment dat, Mihai Gâdea i-a spus lui reprezentantului PNL că „se face de râs“ . În acel moment, Ionel Dancă l-a acuzat de „manipulare tipică postului Antena 3”.

A fost momentul în care moderatorul emisiunii i-a cerut purtătorului de cuvânt al PNL să plece din platou și l-a amenințat cu bodyguarzii.

Vezi momentul de la minutul 4:00:

PNL va boicota televiziunea Antena 3

O primă reacție după episodul de joi seara a venit chiar de la liderul PNL, Ludovic Orban. Acesta a catalogat cele întâmplate drept o „atitudine grobiană” din partea moderatorului emisiunii.

PNL va sesiza CNA și așteaptă scuze din partea postului de televiziune.

„Partidul Naţional Liberal nu va mai trimite niciun reprezentat la emisiunea lui Gâdea pentru că nu putem accepta să participăm la un simulacru de dezbatere.Hai să fim cinstiţi, deci acolo în emisiunile lui Gâdea am trimis reprezentanţi numai din respect faţă de cetăţenii români nu din respect faţă de ceea ce se întâmplă acolo. Acolo sunt 6 oameni care toţi atacă reprezentantul PNL, care nu îl lasă să vorbească, care îl pun în situaţii dintre cele mai neplăcute. Se comportă ca un pluton de execuţie şi nu ca un for de dezbatere”.
Ludovic Orban, președintele PNL.

Ludovic Orban a spus că PNL nu va mai da curs invitațiilor de participare la emisiunile Antena 3.

„Privitor la atitudinea grobiană, total lipsită de cei 7 ani de acasă, a realizatorului emisiunii de la Antena 3, Mihai Gâdea, nu vom sta cu mâinile în sân şi nu vom accepta această jignire faţă de un reprezentant al PNL şi, de fapt, faţă de toţi membrii şi simpatizanţii PNL. În cadrul reuniunii Biroului Executiv voi propune ca Partidul Naţional Liberal să boicoteze emisiunea lui Gâdea până când Gâdea îşi va cere scuze public pentru atitudinea complet lipsită de politeţe, de fairplay, de bun-simţ, ca să nu spun atitudinea de dictator scos din minţi de faptul că un reprezentant al PNL a spus un adevăr sau două adevăruri sau 10 adevăruri care l-au deranjat”.
Ludovic Orban, președintele PNL.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI