Plușica de la Puterea Dragostei, schimbare totală. Cum arată acum vedeta Kanal D

Plușica de la Puterea Dragostei, schimbare totală. Cum arată acum vedeta Kanal D

Raluca Marina, cunoscută drept ”Plușica”, s-a făcut remarcată după participarea la emisiunea ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D. Tânăra a revenit în atenția publicului odată cu apariția unor imagini cu ea, fiind îmbrăcată indecent, în mediul online, admiratorii ei susținând că ar face videochat.

Schimbare totală pentru Plușica de la Puterea Dragostei: a slăbit și a renunțat la blond

Raluca Marina, sau Plușica, a rămas una dintre cele mai îndrăgite concurente de la ”Puterea Dragostei”, chiar și după ce a părăsit emisiunea de la Kanal D, câștigându-și simpatia publicului cu felul său de a fi, dar și cu numeroasele interacțiuni pe care le-a avut cu aceștia, pe rețelele de socializare. În ultima perioadă, admiratorii săi au cunoscut-o și altfel decât o știau, cu mai puține kilograme și o culoare diferită a părului.

Tânăra a reacționat după apariția imaginilor de la videochat

După scandalul în care a fost implicată Bianca, colega sa aflată încă în competiția de la Kanal D, la scurt timp, apar și imagini cu Plușica în fața camerei. În mediul online a circulat o înregistrare în care Marina pare să vorbească pe chat-ul unui site destinat adulților.

„E viața mea, sunt alegerile mele și mi le asum. Nu-mi voi cere scuze, deși știu că toată lumea mă judecă. Da, fac videochat, sunt singură acolo, nu mă atinge altcineva, nu mă prostituez, nu joc în filme pentru adulți. Am început recent să fac asta și probabil că la un moment dat mă voi opri”, a spus Plușica pentru wowbiz.ro.

Plușica și Culiță Sterp, relație ascunsă de ochii lumii?

Nu de mult, s-a zvonit că Plușica ar avea o relație secretă cu solistul de muzică de petrecere Culiță Sterp. Cei doi erau de nedespărțit, au fost în vacanță la mare împreună și, mai mult, aceasta a participat la filmările unui videoclip de-ale artistului. Cu toate acestea, cântărețul ar fi vrut să țină totul secret, drept pentru care nu și-a asumat legătura amoroasă cu vedeta de la Puterea Dragostei.

„Între Culiță Sterp și Plușica de la «Puterea Dragostei» a fost întotdeauna… ceva. Adică, de când, din vară, se plăceau enorm și au devenit foarte apropiați, până când Culiță s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua, cei doi se vedeau regulat și se întâlneau în secret”, a declarat un apropiat al fostului cuplu, Culiță – Plușica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI