Ploaie de scântei în Rusia. Cum a fost posibil acest fenomen, în plină furtună VIDEO

Ploaie de scântei în Rusia. Cum a fost posibil acest fenomen, în plină furtună VIDEO
Un fulger puternic a lovit o clădire, cauzând o ploaie de scântei

Scene apocaliptice în Rusia, unde valuri de scântei au căzut asupra oamenilor de pe stradă. Totul s-a întâmplat în urma unei furtuni.

Ploaie de scântei în Rusia. Cum a fost posibil acest fenomen

Un val uriaș de praf portocaliu bătut de vânturi puternice a străbătut sudul Rusiei, pictând cerul într-o culoare ciudată portocalie, în timp ce rafalele au distrus proprietatăți și au existat și răniți.

În Sankt Petersburg a avut loc și un incident care s-a petrecut din cauza unui trăsnet care a lovit o structură metalică, în urma căruia au căzut valuri de scântei.

Imaginile surprinse arată cum ploaia de scântei cade peste oameni în Sankt Petersburg. Din fericire, nu au existat persoane rănite de acest incident, însă au fost doi copii răniți de furtună, în altă regiune.

Fenomen meteo extem de ciudat în sudul Rusiei. O furtună a făcut ravagii

Videoclipurile surprinse au arătat străzi pustii acoperite de ceață groasă portocalie și oameni alergând ca să se adăpostească de ploaia de foc rezultată în urma unui trăsnet care a lovit o structură metalică de pe un acoperaș. Unii internauți au comparat imaginile cu cele surprinse de roverii de pe suprafața lui Marte.

Ceața a fost purtată de vânturi puternice, care, potrivit serviciilor locale de urgență, au atins viteze de până la 25 de metri pe secundă. Furtuna a distrus linii electrice, acoperișuri și a doborât copaci, dintre care unii s-au prăbușit pe vehiculele parcate pe stradă.

În plus, un balcon s-a prăbușit în orașul Astrakhan ca urmare a furtunii, resturile lovind un adolescent care mergea pe trotuarul de desubtul balconului.

Într-unul dintre sate, o fetiță de 10 ani a fost lovită de un copac căzut. Ambele victime au fost spitalizate și sunt stabile.

Filmările din Dagestan arată cum o turmă speriată se înghesuie în timp ce erau lovite de praf și nisip.

Meteorologii locali au spus că fenomenul a fost cauzat de coliziunea a două mase de aer, întrucât vânturile reci au ajuns în regiune după câteva zile de vreme caldă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI