Plecare șocantă de la Pro TV! Vedeta care părăsește postul după 16 ani: ‘A fost ultima zi’

Plecare șocantă de la Pro TV! Vedeta care părăsește postul după 16 ani: ‘A fost ultima zi’
Plecare socanta de la Pro TV Vedeta care paraseste postul dupa 16 ani A fost ultima zi

Unul dintre cei mai vechi oameni din PRO TV părăsește postul de televiziune după 16 ani de muncă. Este considerat unul dintre cei mai buni reporteri ai stației. Fanii trustului din Pache Protopopescu au rămas fără cuvinte atunci când au auzit. Chiar el a făcut anunțul trist. Despre cine este vorba.

Vedeta care pleacă de la PRO TV după 16 ani

Transferuri șocante au avut loc în televiziunea din România, în ultimii 2 ani de zile. Florin Călinescu a părăsit postul PRO TV pentru a semna un contract cu Prima TV, iar Regele Audiențelor Dan Negru și-a luat adio de la Antena 1, după 22 de ani muncă, pentru a intra în familia de vedete a postului Kanal D.

Acum, un alt nume celebru din cadrul trustului din Pache Protopopescu părăsește „cuibul”. Este vorba despre reporterul Vitalie Cojocari. După 16 ani, jurnalistul și-a anunțat prietenii virtuali că pleacă de la PRO TV și că ar fi sosit timpul pentru o schimbare.

„Astăzi este 14 februarie 2022. Următoarele cuvinte sunt al naibii de greu de scris. Astăzi este ultima mea zi la PRO TV după 16 ani.Au fost 16 ani în care mi-am trăit visul copilăriei.

Iar acesta este al doilea motiv pentru care am decis să vă povestesc toate de mai sus! Le mulţumesc colegilor de la PRO TV pentru încredere, îmbrăţişări, prietenie şi vise împlinite!

Mi-am dorit să fac jurnalism încă de când mi-a încolţit în cap întrebarea: ce vreau să fiu când voi creşte? Mintea mea de copil a ales dintre scriitor, fotbalist şi jurnalist. Vreau să aflaţi de la mine despre mine.”, a scris reporterul Vitalie Cojocari pe pagina sa oficială de Facebook.

Unde pleacă Vitalie Cojocari, după demisia de la PRO TV

Conform celor de la Pagina de Media, jurnalistul Vitalie Cojocari ar fi plecat să lucreze la postul Euronews. Reporterul are o experiență de peste 20 de ani în mass-media și este considerat unul dintre cei mai buni reporteri din țară.

Vitalie Cojocari le-a vorbit cu pasiune susținătorilor săi din mediul online despre meseria pe care o practică de 2 decenii, cu cea mai mare plăcere.

„Jurnalismul nu m-a dezamăgit în cei 20 de ani. Mi-a adus multe satisfacții profesionale. Știu acum că îmi place să informez oamenii. Sunt fericit când munca mea este relevantă pentru cei care mă urmăresc. Yuval Noah Harari spunea că una dintre cele mai mari provocări ale omului modern în fața Inteligenței Artificiale este să rămână relevant.

Am mai descoperit că trăim într-o lume în care informaţia este peste tot, oriunde, oricât. În acest context munca jurnalistului este cu atât mai importantă. Oamenii nu au timp să cearnă informaţiile şi îl creditează cu încredere pe jurnalistul căruia îi consumă produsele media – ştie că nu-i va minţi. Dacă adăugăm empatie, interes pentru problemele oamenilor, te întrebi: cum să nu iubeşti meseria asta?”, a completat jurnalistul pe Facebook.

Jurnalistul Vitalie Cojocari a plecat de la PRO TV, după 16 ani de zile în care a lucrat în cadrul trustului din Pache Protopopescu.