Pleacă Mirela Vaida de la Acces Direct? Mesajul neașteptat al vedetei pentru fani

Pleacă Mirela Vaida de la Acces Direct? Mesajul neașteptat al vedetei pentru fani
Mirela Vaida a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Acces Direct

Mirela Vaida bucură telespectatorii de la Acces Direct cu fel și fel de subiecte, dar acum a transmis un mesaj ce i-a pus pe gânduri pe toți românii ce o urmăresc. Pleacă vedeta de la emisiunea ce a consacrat-o?

Mirela Vada, anunț neobișnuit pentru fani. Pleacă de la Acces Direct?

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune, așa că are parte de foarte mulți fani ce o urmăresc cu sufletul la gură pentru a vedea cu ce subiecte mai vine vedeta în show-ul pe care îl moderează, Acces Direct.

Totuși, vedeta și-a speriat fanii de curând cu un mesaj neobișnuit! Aceasta a anunțat că își va lua o pauză și nu o să mai apară pentru o perioadă în platoul de televiziune. Din fericire, ea nu o să stea plecată foarte mult timp.

Mirela Vaida și-a programat un concediu alături de soțul ei și cei trei copii. Vedeta iubește vacanțele, așa că spera să își ia o pauză! Mai mult, este probabil ca show-ul să fie prezentat de o altă vedetă cât timp aceasta lipsește, lucru ce s-a mai întâmplat în trecut.

Mirela Vaida, amenințată în direct la Acces Direct. Ce se întâmplă cu vedeta

Mirela Vaida a trecut prin foarte multe clipe grele în ultima perioadă. Vedeta a fost atacată în direct de o femeie, iar, de curând, aceasta a fost amenințată chiar de fratele lui Ioniță de la Clejani după ce bărbatului nu i-a convenit un subiect abordat în show. 

„Atât aș dori să spun și-mi cer iertare: dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită pe toată lumea care sunteți în platou… (…) De ce nu a fost la timpul acela? (…)

A fost o greșeală a tinereții (n.r. – când a fost întrebat dacă știa că Ioniță are un copil cu Viorica Rudăreasa).

Eu am iubit în viața mea 2.000 de femei. Dacă la fiecare și-mi cer iertare făceam dragoste și se ducea mâine și poimâne cu altul și cu altul… acum dacă eu eram un lăutar celebru trebuiau să vină toți copiii că sunt ai mei?

Îmi cer iertare, pe timpul lui Ceaușescu era vorba fiecare copil trebuie să aibă un tată (n.r. – când a fost întrebat dacă Ioniță a recunoscut-o pe Ramona). Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă…”, a spus fratele lui Ioniță de la Clejani la Acces Direct.

Ce răspuns a oferit Mirela Vaida. Situația a scăpat de sub control

Cunoscuta prezentatoare de televiziune a reacționat imediat după ce fratele lui Ioniță de la Clejani a amenințat-o în direct. Aceasta i-a explicat bărbatului că o să contacteze autoritățile cu privire la replicile usturătoare.

„De ce vorbim așa? Nu putem vorbi așa, nu de asta v-am introdus în direct. Am fi vrut să ne spuneți din partea familiei ce știți. (…) E urât ceea ce faceți și e o amenințare. Eu pot să o iau ca atare.

Ceea ce faceți dumneavoastră e o amenințare și eu acum sunt obligată să spun autorităților să ia în considerare această amenințare, pentru că noi nu am făcut decât să vă dăm dreptul la un punct de vedere.”, a explicat ea.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI