Planul surpriză al Andrei Măruță pentru acest an. Vedeta a dezvăluit tot

de: Bișinicu Andreea
25 02. 2021

Pandemia de coronavirus și-a pus amprenta pe gândurile și sufletul Andrei. Ce plan are artista pentru anul 2021 și ce surprize le pregătește fanilor săi. Vedeta a dezvăluit tot. 

Ce plan are Andra Măruță pentru anul 2021

Considerată de mult drept cea mai bună voce a României, Andra este una dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone. Celebra artistă a câștigat, de-a lungul decadelor, respectul, dragostea și admirația publicului din România datorită modestiei, sincerității și a zâmbetului pe care l-a afișat întotdeauna, indiferent de circumstanțe. Cu toate acestea, puțini sunt cei care reușesc să pătrundă în spatele zâmbetului afișat de frumoasa artistă.

Se pare că lucrurile nu au mers chiar roz pentru Andra și familia ei, în ultimul an. Deși de câteva săptămâni artista se află acasă, în izolare, alături de Cătălin Măruță și cei doi copii, Eva și David, Andra a vorbit despre ce a însemnat pentru ea anul 2020 și cât de mult a afectat-o pandemia și infectarea cu virusul COVID-19.

„Sunt o fire optimistă, plină de energie, iar resursele sunt peste tot în jurul meu: familia, prietenii, pasiunile mele, oamenii buni pe care îi cunosc sau despre care citesc și mă inspiră. Sunt recunoscătoare că, deși a fost un an greu, eu am găsit motive să zâmbesc în fiecare zi. Mă preocupă însă faptul că, din cauza situației, sunt persoane care și-au pierdut slujbele: mă refer acum și la sectorul cultural-artistic, dar și la altele, cum ar fi horeca, turismul. Sper să reușim împreună, cu multă solidaritate, să reconstruim ceea ce pandemia ne-a luat.”, a declarat Andra pentru unica.ro.

Cum a fost pentru Andra revenirea la Românii au Talent

După un an de pandemie, Andra a revenit la pupitrul juriului de la Românii au Talent, moment pe care l-a așteptat cu mult entuziasm. Artista a mărturisit că s-a bucurat tare mult să resimtă emoțiile concurenților la cel mai apreciat show de talente din România. Cât despre planurile pentru anul 2021, vedeta PRO TV pregătește multe surprize muzicale pentru fanii săi.

„Mi-era dor să merg la filmări, să mă văd cu echipa mea de styling și colegii de la emisiune. Nu a fost ușor să întru în atmosferă fără un public care să se afle în sală cu noi, să reacționeze la momente lângă noi, dar am uitat, treptat, și de asta. M-am bucurat de show-ul făcut de concurenți pe scenă!

Este un sezon de care avem nevoie, așa aș vrea să îi descriu. Avem nevoie să râdem, să ne emoționăm împreună, să ne lăsăm purtați de povești. Voi lansa mai multe piese și videoclipuri, așa cum am făcut și în 2020, în ciuda pandemiei. Se anunță o vară cu multe evenimente, să sperăm că nu se vor anula din cauza pandemiei!”, a declarat soția lui Cătălin Măruță pentru sursa citată.