Plaje cu nisip roz unde poți merge în vacanță. Destinațiile sunt superbe!

Plaje cu nisip roz unde poți merge în vacanță. Destinațiile sunt superbe!
Destinații uimitoare cu plaje roz

Vara a venit și încă nu știi unde să mergi într-o vacanță de neuitat? Ai putea alege să vizitezi extraordinarele plaje roz. Cu siguranță te vei bucura de priveliște și vei dori să te întorci. Iată unde le poți găsi.

Cele mai frumoase plaje roz

Românii au obiceiul să-și rezerve din timp vacanțele, pentru a fi siguri că locul lor este asigurat. Desigur, nu este nimic rău în asta. Însă, există și români care lasă totul pe ultima sută de metri, vine concediul și nu au idee unde să meargă. Plajele roz ar trebui să se afle pe lista ta anul acesta.

  • Creta, Laguna Balos

O destinație foarte aproape de țara noastră la care poți ajunge cu ușurință, și este și foarte spectaculoasă, este Laguna Balos din regiunea Chania de pe Insula Creta. Plaja este roz, iar cei care aleg această destinație se vor bucura de o vacanță de neuitat și liniștită.

  • Indonezia, Pink Beach, Komodo National Park

O destinație mai îndepărtată dar care trebuie vizitată. Este vorba despre cele mai apreciat și frumoase insule ale Indoneziei, Insula Komodo. Plajele roz sunt extrem de fermecătoare, iar cei care aleg această destinație cu siguranță nu vor regreta. De asemenea, nici prețurile nu sunt exagerate.

Destinații superbe cu plaje roz

  • Sardinia, Insula Budelli

Insula Budelli este destinația perfectă dacă vrei să te bucuri de o vacanță de neuitat, cu o priveliște uimitoare. Plajele sunt roz, iar destinația nu este departe de țara noastră. Cu siguranță îți vei dori să revii în acest loc.

  • Filipine, Insula Santa Cruz, Pink Beach

Insula Santa Cruz este una dintre cele mai mici insule, însă este destinația perfectă pentru iubitorii de vacanță. Plajele roz sunt pline de scoici și bucățele de coral, însă în unele părți există și nisip fin.

  • Bahamas, Insula Harbor, Pink Beach

Insula Harbor te așteaptă cu destinații unice și spectaculoase care te vor cuceri din prima. Plaja este roz, nisipul este fin, iar vremea este mai mereu frumoasă și senină. Este destinația perfectă pentru tine și familia ta, pentru a avea o vacanță de neuitat plină de amintiri frumoase.

Citește și: Ce a putut face un șofer din Bacău pe plaja de la Corbu e ireal: „Nu scrie nicăieri interzis”

Urmăriți Playtech.ro și pe