Pisica ta este fericită? Semnele pe care ți le arată atunci când se simte bine

Pisica ta este fericită? Semnele pe care ți le arată atunci când se simte bine
Ce semne iti transmite pisica cand e fericita

Pisica ta este fericită? Semnele pe care ți le arată atunci când se simte bine. Felina ta îți poate transmite cum se simte prin felul în care se comportă. Poți să le observi mai ales atunci când îi acorzi atenția necesară, când îi oferi hrană de înaltă calitate și când o stimulezi cu jucăriile potrivite.

Care sunt semnele prin care pisica îți transmite că e fericită

Unul dintre semnele care indică că pisica ta este fericită este aleargă entuziasmată. Dacă o observi că face asta prin grădină sau prin casă fără niciun motiv este semn că ceea ce faci, faci bine și că pisica se simte relaxată în prezența ta. La fel ca și copiii, și pisica se bucură de viață prin țopăieli.

Un alt semn care indică faptul că pisica ta este fericită este că se joacă foarte concentrată. Dacă se distrează cu o jucărie pentru pisici, precum o undiță sau un șoricel, și pare cuprinsă de acest moment, atunci cu siguranță ea e o duce bine. Ea va aprecia dacă îi dedici cât mai mult timp posibil și că te joci cu ea. În funcție de rasă sau de temperament, pisicii îi poate plăcea și să îi fie pus intelectul la încercare. Există jucării cu acest scop, care să îi stimuleze inteligența, să o ajute să nu se plictisească.

Când este fericită, pisica toarce. Dar trebuie să ai grijă totuși, deoarece uneori poate să indice și durere sau teamă. În calitate de iubitor de pisici, vei putea să îți dai seama despre ce fel de tors este vorba, unul relaxat sau, dimpotrivă, unul din cauza durerii.

Un alt semn care atestă că pisica este fericită este și că vine în patul tău sau pe canapea alături de tine și se așează în brațele tale. Sau îți mai poți da seama de asta, dacă te invită pe canapea mieunând în timp ce lucrezi.

Un alt semn că pisica ta este fericită este și acela că își freacă nasul de tine. Atunci există șanse mari ca felina să aibă parte confort în prezența ta și că vrea să își lase mirosul pe tine, pentru a te marca.

Pisica mai este fericită și atunci când este comunicativă. Precum torsul, acesta este un semn pozitiv, în general, însă poate să indice și durerea. Tot de tine depinde însă să interpretezi semnele corect.

Un alt semn că pisica ta este fericită este acela că felina se rostogolește cu burta în sus. Pisica este fericită și atunci când mănâncă cu poftă. Acest lucru este un semn clar de fericire, astfel că nu trebuie să schimbi acest obicei și vei continua să ai o pisică fericită.