Pink vrea să ne facă oameni mai buni: provocarea ciudată a vedetei

de: Puiu Alexandru
03 09. 2019

Ca multe alte vedete care s-au săturat să răspundă valurilor de critici de pe internet, Pink a venit cu o propunere interesantă la adresa celor care nu se pot opri din a-i critica pe alții.

Dacă nu cumva ai descoperit internetul ieri, s-ar putea să fi văzut că numărul celor care au o opinie despre orice subiect este foarte mare. Mulți dintre ei sunt de părere că opinia lor este un adevăra absolut, iar orice argument pentru a-i convinge de altceva este absolut inutil. Este suficient să te uiți la comunitățile cu zeci de mii de membri care sunt de părere că pământul este plat, dar acela e un alt subiect.

Revenind însă la Pink, vedeta s-a confruntat cu mai multe valuri de critici în ultima luna, iar multe dintre afirmațiile agresive vizau modul în care își crește copiii împreună cu soțul ei de 11 ani, Carey Hart. Cei doi copii, Willow și Jameson, au făcut subiectul multor postări pe pagina de Instagram a cântăreței, iar mai multe mame ”binevoitoare” nu au așteptat foarte multe pentru a le desființa mama.

După ce a susținut un concert la Hamburg, Pink s-a dus cu copiii ei la grădina zoologică. Mai mulți părinți au sărit în sus la imaginile de la zoo postate pe Instagram pentru că o astfel de instituție este ”apogeul exemplelor de depravitate și egosim din partea oamenilor.” La momentul respectiv, Pink s-a apărat afirmând că nu a cerut nimănui sfaturi.

Exemple similare în feed-ul lui Pink sunt multe. Ca urmare, a decis să vină și ea cu o provocare dedicată tuturor oamenilor pe care a anunțat-o prin postare de mai jos de pe Instagram. În descrierea unei poze cu fetița ei care stă în brațele tătălui, Pink roagă toți oamenii să petreacă o singură zi fără să critice pe nimeni, atât online, cât și în viața reală. ”Dacă te simți bine, hey, de ce să nu stai două zile”. Numele propus de ea pentru această provocare este “miss me with the bulls*** challenge.”(provocarea ratează-mă cu prostiile tale).