Pink și fiul ei, infectați cu noul virus. Ce spune despre această boală

Pink și fiul ei, infectați cu noul virus. Ce spune despre această boală
Pink și fiul ei, infectați cu noul virus. Ce spune despre această boală

Artista americană Pink a dezvăluit că a fost infectată cu noul coronavirus, iar după ce s-a autozilat cu familia în Los Angeles, s-a vindecat, notează news.ro.

Pink și fiul ei, infectați cu noul virus. Ce spune despre această boală

În urmă cu două săptămâni, primele simptome i-au apărut cântăreței, dar și fiului ei pe nume Jameson, în vârstă de trei ani.

„Această boală este o chestie foarte gravă şi reală”, a scris ea. „Este o parodie absolută, un eşec al Guvernului nostru să nu facă testarea mult mai accesibilă”.

Cântăreața Pink a precizat că va dona 500.000 de dolari către Temple University Hospital Emergency Fund din oraşul ei natal, Philadephia. Statul Pennsylvania a raportat peste 8.570 de cazuri de infectare cu coronavirus și peste 100 de decese, anunță Centers for Disease Control. Iar artista s-a decis să ofere alți 500.000 de dolari fondului de urgenţă iniţiat de primarul oraşului Los Angeles.

„Mulţumesc tuturor profesioniştilor din Sănătate şi tuturor din lume care muncesc atât de mult pentru a-i proteja pe cei dragi nouă. Sunteţi eroii noştri! Aceste următoare două săptămâni sunt cruciale: staţi acasă!”, a mai precizat artista în vârstă de 40 de ani.

În România, se pregăște ordonanța militară numărul 7

La nivel global, au fost raportate peste 1.080.000 de cazuri de infectare şi peste 58.000 de decese din cauza epidemiei de  coronavirus. Din totalul celor afectaţi de coronavirus, mai mult de 225.000 au fost vindecaţi.

În România au fost raportate până acum 3.613 de infecții cu noul coronavirus. Autoritățile fac astfel apel la populație să se informeze doar din surse oficiale. Reamintim că în țara noastră au murit 141 de persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de infectare în România a fost anunțat la data de 26 februarie 2020. Cele mai recente date anunță că  în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 430 de infecții noi. Guvernul pregătește o nouă ordonanță militară, cea cu numărul 7.