Piesa României pentru Eurovision 2023, nimicită fără drept de apel: „Unde îi găsesc pe oamenii aceștia?”

de: Stan Nicu
11 05. 2023

Piesa României pentru Eurovision 2023, nimicită fără drept de apel: „Unde îi găsesc pe oamenii aceștia?”. Vedete și membri ai publicului au notat și au comentat melodiile de la Eurovision 2023. Printre acestea și piesa „D.G.T. (Off and On)”, a lui Theodor Andrei. Melodia a primit numai note de 1 și 2.

Piesa României de la Eurovision 2023, criticată dur. „Nu putem premia asta. Îi dau un punct”

Piesa cu care România se prezintă la Eurovision 2023 a fost făcută praf în emisiunea „Adresse Liverpool” de la televiziunea de stat a Norvegiei, unde au fost analizate toate piesele care vor fi prezente în concurs în acest an.

Astfel, mai multe celebrități, dar și membri ai publicului au notat și au comentat melodiile de la Eurovision 2023. Piesa lui Theodor Andrei, „D.G.T. (Off and On)”, a primit doar note de 1 și 2, diind clasată pe ultimul loc, potrivit voturilor din cadrul emisiunii de la NRK.

Cine a fost în juriul de la televiziunea norvegiană

Cei care au dat note, membri juriului, au fost Ingeborg Heldal (Jurnalistă), Kevin Vågenes (Comediant), Henrik Aasheim (Lider al partidului Conservator) and Linn Skåber (Comediant și scriitor), oameni din showbiz-ul norvegian.

Alături de aceștia au fost și patru membri din public, care au participat și la edițiile anterioare, anunță Eurovoix.

Conform votului juriului, câștigătoarea de la „Adresse Liverpool” este reprezentanta Franței, La Zarra, obținând maximul de 12 puncte de la toți jurații. Pe locul al doilea s-a clasat Finlanda, cu 88 de puncte obținute, urmată de Suedia și Belgia, cu câte 82 de puncte fiecare.

Piesa României, cea mai slabă

Piesa României a fost considerată cea mai slabă din tot concursul, terminând pe locul 36 și fiind aspru criticată.

Reprezentantul României, Theodor Andrei, va concura joi, în a doua semifinală a concursului Eurovision.

Juriul nu a avut nici măcar o vorbă bună la adresa piesei țării noastre

„Un show de striptease cu un tip îmbrăcat în Beetlejuice. Apoi mai sunt… cele două doamne care arată a dansatoare de striptease. Cei doi băieți care nu au fost niciodată la dans. Doar merg pe scenă. Total fără sens.

România e țara în care #metoo s-a dus să moară. Nu putem premia asta. Îi dau un punct.

Unde îi găsesc pe oamenii aceștia? Nici măcar nu pot dansa în sincron. Absolut îngrozitor. 1 punct.

Un aranjament foarte dezordonat, ca și cum te-ai duce în pivniță fără o lanternă. Nici nu știi unde să te uiți.

Nu are deloc carismă. Zero dinamism, zero show. E neplăcut de privit! Doare!“, sunt declarațiile membrilor juriului de la televiziunea de stat norvegiană.