Piatra potrivită zodiei Berbec. Ce să porți la tine pentru mult noroc la bani și succes în viață

de: Dana Cazacu
14 05. 2024

Piatra potrivită zodiei Berbec. Berbecul  este primul semn al zodiacului. Persoanele născute între 20 martie și 21 aprilie sunt în zodia Berbec. Elementul Berbec este focul și planeta sa conducătoare este Marte. Fiecare zodie are o piatră care o definește. Acestea pentru zodia Berbec sunt perfecte pentru cei care dă energie, pentru a atinge obiectivele și sunt mari motivatori. Iată așadar care este piatra potrivită zodiei Berbec.

Piatra potrivită zodiei Berbec

Rapid să-și spună părerea, mereu pregătit pentru o mică competiție sănătoasă și mereu condus către succes, zodia Berbec este o zodie de acțiune. Fiind primul dintre semnele zodiacale, nu este o surpriză că Berbecul are chef de a fi numărul unu. Acești indivizi Berbec energici și ambițioși sunt cu toții pregătiți să facă un salt în necunoscut.

Condus de planeta Marte, merită să ne amintim că în mitologie Marte era zeul războiului. Această veche zeitate romană era pretențioasă, înflăcărată, pasională și mereu gata să-i distrugă pe cei care îi stăteau în cale. Deși Berbecul modern nu este la fel de distructiv, ei adoră o dezbatere bună și vor face tot posibilul pentru a-și dovedi dreptatea, indiferent cât de frustrat ar fi publicul lor.

Zodia Berbec

Dar nu totul este război și distrugere când vine vorba de Berbec. Cei născuți sub steagul focului sunt frumos pasionați, plini de viață și au o inimă mare și glorioasă și un spirit generos pe măsură. Fiind îndrăzneți în viață și dragoste, nu este surprinzător faptul că Berbecii sunt considerați oarecum pionierii vieții. Sunt pionieri și mereu pregătiți pentru orice aventură le stă în cale.

Găsirea pietrelor zodiacale care se potrivesc cu starea de spirit a horoscopului Berbec înseamnă găsirea de pietre prețioase și cristale vindecătoare care pot ajuta Berbecul să rămână în siguranță în fața imprudenței, să păstreze energia calmă atunci când vine vorba de competiție și să învețe puterea comunicării blânde pentru a menține relațiile strălucitoare. Mai jos poți afla ce cristale pot folosi Berbecii pentru a se echilibra.

Zodia Berbec – piatra potrivită

Lasă proprietățile vindecătoare ale cristalelor să rezolve problemele. Lucrul cu pietre vindecătoare nu înseamnă doar depășirea acelor aspecte ale personalității tale care necesită puțină atenție, ci și despre a construi pe baza trăsăturilor pozitive care te servesc bine. Un corp, o minte și un suflet echilibrat reprezintă modul în care prosperăm în această lume aspră și răsturnată.

Pietrele și cristalele vindecătoare ne pot ajuta să înflorim în cea mai bună sănătate a noastră, în timp ce lucrează pentru a elimina energia negativă și pentru a menține semnul zodiacal al Berbecului complet în bucuria lor de a trăi, în timp ce rămânem în siguranță, conectați glorios cu spiritul și sufletul.

Pietrele care caracterizează zodia Berbec

Piatra de naștere a Berbecului este diamantul. Diamantul este o formă solidă de carbon și este una dintre cele mai căutate pietre prețioase din lume. Diamantul înseamnă claritate, adevăr și viziune.

Una dintre cele mai prețioase pietre prețioase din lume, piatra de naștere a diamantului din aprilie este un vis de strălucire și forță interioară. O piatră norocoasă cunoscută pentru durabilitatea sa profundă, care strălucește claritatea și ajută la menținerea acelor Berbeci sălbatici și nesăbuiți în armonie și echilibru ceresc. Diamantul împarte planeta Marte și este un simbol glorios al abundenței, dar, în loc să emită strigăte de război, piatra tradițională a nașterii Diamantul aduce forță simpatică, iubire radiantă și un canal interior de forță care nu poate fi zdruncinat indiferent cât de tare este o bătaie.

Zodia Berbec – piatra potrivită

Alte pietre specifice Berbecului

La fel ca cântecul de sirenă al mării albastre adânci, Acvamarinul este o piatră de naștere a lunii martie cu totul încântătoare. Cunoscut pentru nuanțele sale răcoritoare și o stare de spirit care se potrivește, acvamarinul este una dintre cele mai puternice pietre de comunicare din pachet.

Ametist

Senină și spirituală, această piatră de naștere din februarie cu flacără violetă este o piatră sublimă a zodiacului pentru toți cei care îi încarcă pe Berbec. Cu semnul lor fiind berbecul, uneori Berbecii au tendința de a lăsa capul în jos și de a încărca fără să ia în considerare consecințele.

Ametistul îl poate ajuta pe Berbec să-și ia un moment de gândire meditativă, să îmbrățișeze puțin calm mai degrabă decât calamitatea și să rămână conectat cu intuiția lor.

Jasp

Cu aceleași nuanțe de foc ca și elementul de care este conectat Berbecul, Jasp este o potrivire perfectă de piatră planetară. După cum știm până acum că Berbecul poate fi neliniștit și adesea nerăbdător, Jasp este aici pentru a-și aduce marginea liniștită și echilibrul complicat pentru a-i menține pe acei berbeci pe drumul cel bun.

Jad

O piatră a inimii care vine însoțită de noroc, Jade este o piatră străveche, artistică și uimitoare pe care Berbecii o primesc în lumea lor. Printre bucuriile nesfârșite ale lui Jade se numără și promisiunea că modelele de gândire negative vor fi eliminate pentru a face spațiu pentru ca înțelepciunea interioară să înflorească.

Deși Berbecii nu sunt tocmai lipsiți de încredere, se poate ca ei tind să aibă viziune de tunel și să se concentreze doar pe propria lor cale. Jadul poate ajuta prin eliminarea acelor blocuri care pot contribui la natura uneori auto-centrată a Berbecului și le poate crește capacitatea de a iubi și de a avea încredere.

Hematit

Îmbinarea de forță fizică și bunăstare sublimă, hematitul este o piatră zodiacală grozavă care se potrivește cu natura inspirată de Marte a tuturor acelor Berbeci de acolo.

Aceasta era piatra pe care războinicii aveau să o ia pe câmpul de luptă, deoarece le sporea foarte mult puterea fizică și îi menținea bine protejați chiar și atunci când lumea din jurul lor căzuse în foc și ruină. Berbecului îi place să se încarce și să cucerească, iar hematitul îi menține pe această cale directă fără a-și pierde picioarele.

Aventurina

Aventurina reunește acel echilibru genial de empatie și compasiune egalat de acțiune directă. În timp ce semnul Berbec este cu siguranță totul despre acțiune directă, uneori sentimentul lor de compasiune poate fi puțin mai jos.

Aventurina lucrează pentru a ridica ștacheta, asigurându-se că toți acei Berbeci de acolo au instrumentele de care au nevoie pentru a deschide chakra inimii și pentru a îmbrățișa relații mai profunde, mai conectate. Această piatră de rezolvare a problemelor adoptă, de asemenea, o abordare pozitivă, ceea ce o face un instrument excelent pentru acele momente în care stările de spirit sunt scăzute.

Topaz

Un talisman care se potrivește cu strălucirea fierbinte și caldă a celor născuți sub steagul Berbecului, Topaz este un sărut de aur de noroc pentru a te ajuta să treci peste zi. Pentru zodia Berbec născută pe vârful strălucitor al primăverii, Topaz își împărtășește nuanțele cu narcisele, strălucirea proaspătă a soarelui și promisiunea potenței aurii.

Din această piatră aurie curg vibrații blânde iubitoare, ajutând toți acei Berbeci să strălucească de mulțumire, mai degrabă decât să cheltuiască energie nesfârșită urmărind următorul lucru.

Rubin

Luminoasă de flacăra pasiunii și purității, piatra prețioasă Rubin este o altă piatră a Soarelui care rămâne aproape și strălucitoare în relația sa cu planeta guvernantă Marte.

Berbecul tinde să-și concentreze atenția spre interior destul de mult și să-și reverse cea mai mare parte a energiei în comportamentul de autoservire. În timp ce, desigur, ar trebui să ne plasăm cu toții ca numărul unu în lume, zodia Berbec ar face bine să-și extindă puțin viziunea și să-i observe puțin mai mult pe cei care au relații cu ei.