06 nov. 2022 | 12:32

3 zodii care îşi găsesc liniştea în noiembrie. E luna lor, le merge extraordinar pe toate planurile

Social
3 zodii care îşi găsesc liniştea în noiembrie. E luna lor, le merge extraordinar pe toate planurile
3 zodii care îşi găsesc liniştea în noiembrie. Ce anunță astrele despre nativii născuți în aceste semne zodiacale.

3 zodii care îşi găsesc liniştea în noiembrie. După experiențe pline de energii distructive, unii nativi vor avea parte de o perioadă abundentă de liniște sufletească și relaxare. Norocul le va surâde în mai multe domenii. Horoscopul arată faptul că unele persoane vor avea succes pe plan romantic și profesional, precum și financiar.

3 zodii care îşi găsesc liniştea în noiembrie

Gemeni. Noiembrie va fi o lună plină de transformări pentru nativii născuți sub acest semn zodiacal. Cu Săgetătorul și Soarele în Casa a șaptea, cea a parteneriatului, cu siguranță această perioadă a anului va fi una plină de încredere pe plan romantic. Gemenii se vor îndrepta în direcția bună și vor reuși să-și găsească liniștea sufletească.

Mulți nativi vor descoperi că se simt din ce în ce mai atrași de o persoană pe care au cunoscut-o recent. Alții, care sunt deja implicați în relații romantice, ar putea să ajungă la concluzia că circumstanțele în care se află nu le aduc creștere. Astfel, unele legături amoroase nesănătoase este posibil să se destrame.

Dacă Gemenii nu vor face primul pas spre a pune capăt unei relații sau spre a pune bazele unei legături romantice noi, astrele o vor face pentru ei. La începutul lunii noiembrie are loc o eclipsă ce aduce întâmplări bruște și rapide în viețile persoanelor născute sub acest semn zodiacal. Oricum ar fi, nativii vor descoperi, în sfârșit, liniștea de care au nevoie.

Nativii care vor avea parte de bucurii în relații

Leu. În ultima lună de toamnă, Leii vor avea parte de succes pe absolut toate planurile. În ceea ce privește viața romantică, planeta Venus va intra în Casa a cincea, cea a plăcerii și senzualității. Aceste aspecte vor deveni cruciale pentru nativii născuți sub semnul zodiacal al Leului.

Noiembrie va aduce femeilor Leu circumstanțele potrivite pentru a jongla în look-uri. S-ar putea să își schimbe o coafura, poate chiar culoarea părului sau să încerce diverse machiajuri. Plante Jupiter își va încheia retrogradarea la sfârșitul lunii noiembrie, aducând cu sine multe binecuvântări pe plan romantic.

Zodia care va ajunge în situații romantice limită

Balanță. Planeta guvernatoare a zodiei Balanță, adică Venus, se află în prezent în Scorpion, opunându-se Uranusului care este staționat în Taur. Asta înseamnă, cu alte cuvinte, că nativii ar putea să simtă că se află în situații limită în materie de dragoste. S-ar putea să se simtă tentați să se întoarcă la vechile iubiri, chiar dacă au șansa să pună bazele unei noi relații.

Citește și: Horoscopul carierei şi banilor pentru noiembrie 2022. Două zodii învârt banii cu lopata, li se îndeplineşte visul

În luna octombrie, nativii au făcut față retrogradărilor lui Marte, care au presupus realizarea unor activități senzuale. În noiembrie însă, Balanța trebuie să învețe să lucreze cu planeta Venus. Asta înseamnă parcurgerea unei perioade stresante, mai ales în prima parte a lunii. Spre finalul lunii, stresul va dispărea, iar nativii vor avea noroc pe plan romantic, financiar, precum și profesional, indică horoscopul.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Sappho, cea mai cunoscută lesbiană din istorie, s-a sinucis din dragoste pentru un bărbat
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Veste bună de PAȘTE. Fondurile de PENSII au crescut
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro