Petrecerile de Revelion sunt interzise! E oficial, anunțul momentului în România

Petrecerile de Revelion sunt interzise! E oficial, anunțul momentului în România
Anunțul despre petrecerile de Revelion

Duminică, premierul Ludovic Orban a anunțat faptul că petrecerile organizate în România în noaptea dintre ani vor fi intrezise de data aceasta, din cauza riscului de infectare cu noul coronavirus.

Petrecerile de Revelion sunt interzise!

Astfel, Șeful Guvernului a spus că, din punctul lui de vedere, petrecere de Revelion este o petrecere cu caracter privat, ce este interzisă în prezent. Ludovic Orban a spus că, de Revelion, turiștii pot să se cazeze în hoteluri, însă nu au voie să participe la petreceri.

”Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată, cum sunt nunțile, botezurile și alte tipuri de petreceri private. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vorputea organiza petreceri private.” a declarat Ludovic Orban, când a fost întrebat ce mesaj are pentru cei care au plătit avansuri pentru a petrece sfârşitul de an la munte.

Amenzi pentru petrecăreți

De altfel, mai multe petreceri la care au participat până la 100 de persoane au fost oprite sâmbătă noaptea de polițiștii din București, care au aplicat zeci de sancțiuni.

Oamenii legii au intervenit la un eveniment privat aflat în desfăşurare într-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6. De asemenea,  printre participanți s-ar fi aflat și cântăreții de manele Adrian Copilul Minune și Țanca Uraganu’.

La evenimentul cu pricina, poliţiştii au indentificat 11 persoane care au fost sancţionate pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 în ce privește unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 şi a Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. În acest caz au fost acordate amenzi în valoare totală de 38.500 lei.

Bilanț coronavirus, duminică, 1 noiembrie 2020

Pe teritoriul României, au fost confirmate, până astăzi, 246.663 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). De asemenea, 175.975 de pacienți au fost declarați vindecați. Duminică, autoritățile au raportat 5.324 de cazuri noi. Să nu uităm că vineri s-a înregistrat un nou record absolut al numărul de cazuri noi, autoritățile raportând 6.546 de infectări. Însă până astăzi, 7.067 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. Prin urmare, În intervalul 31.10.2020 (10:00) – 01.11.2020 (10:00) au fost raportate 99 decese (54 bărbați și 45 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vaslui și Municipiul București. Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI