Petreceri de Halloween 2022 în București pentru adulți și copii. Unde te poți distra în Capitală

de: Ionuț Vieru
29 10. 2022

Anul acesta te poți distra la cele mai tari petreceri de Halloween 2022 în București. Această sărbătoare este din ce în ce mai cunoscută și așteptată de români, iar în fiecare an se dau petreceri, unde oamenii vin costumați în fantome, vrăjitoare sau vampiri. Iată câteva petreceri de acest fel la care poți merge în București.

Petreceri de Halloween 2022 în București

Dacă vrei să-ți petreci weekendul 28-30 octombrie undeva în București unde să fie dovleci și chestii înfricoșătoare, iată câteva evenimente de Halloween pe care nu ar trebui sa le ratezi.

  • Questo – Bucureștiul bântuit 4

La acest eveniment pot participa bucureșteni, și nu numai, de toate vârstele. Questo lansează un nou joc de Halloween în seara de 29 octombrie. Tot ce trebuie să faci este să folosești aplicația pentru a ajunge la fiecare loc de pe traseu, apoi rezolvă puzzle-uri și ghicitori pentru a afla poveștile horror din spatele fiecărei clădire bântuită. Aplicația te va ghida pas cu pas de-a lungul întregului joc. Evenimentul va începe la ora 20:00.

  • Halloween Party&Fair

Teatrul de Comedie organizează, pe data de 30 octombrie, un târg de Halloween, în intervalul orar 11:00 – 19:00. Aici veți putea participa la concursuri de costume și ateliere de pictură organizate de Anonymo Muza.

  • Hallo-wine Fair

În perioada 29-30 octombrie, Maison 13 organizează un târg de Halloween cu tot felul de delicii, vin și produse handmade. De asemenea, cei de la Maison 13 au organizat un decor foarte frumos, potrivit pentru poze memorabile. Taxa de intrare este de 10 lei de adult, iar cei mici au acces gratuit.

  • Spooky Fest

Spooky Fest are loc în perioada 29-30 octombrie, la Victoria Hub pe Calea Victoriei. Cei prezenți se vor putea bucura de un târg cu artizani și antreprenori locali, cititori în tarot și tombole cu premii.

  • Petreceri de Halloween 2022 pentru copii la Băneasa Shopping City

Toți copii care se vor afla la Băneasa Shopping City, în weekendul 29-30 octombrie, pot participa la petrecerea tematică de Halloween, spun reprezentanții centrului comercial. Evenimentul va avea loc între orele 13:00-20:00.

Cei mici vor putea juca rolul unor personaje supranaturale, precum Vrăjitorul din Oz, Harry Potter sau Merlin. Participanții la sărbătoarea de Halloween vor putea participa și la un atelier de creație, iar cei mici vor putea intra în pielea personajelor cu ajutorul unor artiști make-up.

  • Expoziție de dovleci sculptați la JW Marriott

În cursul zilei de 30 octombrie, Hotelul JW Marriott organizează două petreceri tematice de Halloween, una pentru adulți, iar cealaltă pentru copii. Ambele vor avea loc în restaurantul Champions.

Reprezentanții restaurantului au organizat încăperea în spiritul sărbătorii: decorații înfricoșătoare, pereți negri, perdele de fum și proiecții înspăimântătoare vor rula pe tot parcursul zilei. De asemenea, în cadrul restaurantului va avea loc și o mini expoziție de dovleci sculptați.

  • Petreceri de Halloween 2022, Ghost Invasion

Sâmbătă, pe data de 29 octombrie, începând cu ora 22:00, clubul Control organizează o petrecere tematică numită Ghost Invasion with Leo. Reprezentanții clubului spun că muzica va fi cu trimiteri la evenimente înfricoșătoare, specifică sărbătorii.

De asemenea, cei care vin costumați vor putea intra gratis la petrecere. Celebrul cocktail Bloody Mary va avea prețul redus de 10 lei. Pentru cei care nu vin costumați, intrarea va costa 5 lei, între orele 22:00-00:00, iar după miezul nopții va fi 10 lei. Mai mult de atât, la intrare veți primi un shot Bloody Mary gratis.