10 sept. 2020 | 09:45

Perversu’ de pe Târgu Ocna, martor la o bătaie cu bâte și pumni în București, la miezul nopții. Un bărbat se află în stare gravă

News
Perversu' de pe Târgu Ocna, martor la o bătaie cu bâte și pumni în București, la miezul nopții. Un bărbat se află în stare gravă
Perversu' de la Târgu Ocna, martor la o bătaie cu bâte și pumni în București, la miezul nopții. Un bărbat se află în stare gravă Sursă poză: antena3.ro

Scenele violente par să se țină lanț în România. După mai multe bătăi între adolescenți, o altă luptă crâncenă a avut loc, noaptea trecută, pe una din străzile din București. Conflictul între cei patru bărbați a pornit de acum câteva zile, de la o ceartă între copii.

Victima a ajuns în stare gravă la spital

Un bărbat a fost bătut măr de alți trei, după ce copiii lor avuseseră o ceartă cu câteva zile înainte. Scenele de agresivitate extremă au avut loc în sectorul 5 al Capitalei, acolo unde victima a fost bătută cu bâte și pumni, până la sânge.

În urma loviturilor dure, bărbatul a fost rănit la cap, motiv pentru care a fost apelat numărul de urgență 112. Autoritățile au transmis prin intermediul unui comunicat, primele informații în legătură cu desfășurarea incidentului.

„Astăzi, în jurul orei 21:00, Secția 19 Poliție a fost sesizată prin apel pe 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 5 are loc un conflict între trei persoane. La fața locului au sosit polițistii care au identificat doi bărbați, care ar fi fost implicați în conflict.

Deoarece unul dintre bărbați de aprox.45 ani, a fost lovit la nivelul capului a fost solicitat un echipaj medical, acesta fiind transportat la o unitate spitalicească pentru îngrijiri de specialitate. La scurt timp, polițiștii Secție 19 l-au identificat și pe al treilea bărbat implicat în conflict acesta fiind condus la sediul subunității pentru continuarea verificărilor.

La acest moment polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea acestui eveniment și luarea măsurilor legale”, potrivit antena3.ro.

Perversu’ de pe Târgu Ocna a fost martor la eveniment

La bătaia din sectorul 5 a fost martor nimeni altul decât binecunoscutul „Pervers de oe Târgu Ocna”, vestit pentru modul în care a povestit un incident similar, în urmă cu zece ani. Nici de această dată, bărbatul nu s-a sustras de relatarea evenimentului în stilul său caracteristic. Acesta a declarat că nu a vrut să intervină în scandal pentru a nu “ajunge unde nu trebuie”.

„Ce să vă spun? Istoria s-a repetat. Doi indivizi dintre ei l-au apostat cu o bâtă. Și i-a dat de l-a julit. Se pare. Au fost pe el doi-trei indivizi, când sunt toți acasă cinci-șase.

Au fost mulți, au fost mai mulți. Au sărit și s-au bătut între ei, mai exact. Nu se întâmplă des. Ăștia care au făcut scandal nu stau pe strada asta. Le faci, le tragi. Suntem majori, nu?”, a declarat bărbatul, potrivit antena3.ro.

Parteneri
Tradiții și obiceiuri în Joia Mare. Ce este interzis să faci astăzi când raiul și iadul sunt deschise
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Vladimir Putin a dat ORDIN. Deja a început totul: Nu vreau să sperii pe nimeni...
Capital.ro
Categoria de români care ar putea avea pensiile duble. "Aceste persoane au fost uitate" | Un proiect de lege vrea să modifice legea pensiilor, abia intrată în vigoare
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Anunțul ZILEI despre ILIESCU! Un DOCTOR a dat VESTEA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro