Percheziții la un club din Liga I. Ce acuzații aduc anchetatorii

Autor: Claudiu Surmei - 17:44, 15 mai 2019
Percheziții la Dunărea Călărași

Clubul de fotbal Dunărea Călărași a anunțat că la sediul echipei au avut loc percheziții în urma cărora anchetatorii au ridicat mai multe documente. Fosta conducere a clubului este urmărită sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare.

Ancheta a pornit în urmă cu 2 ani. În februarie 2017, polițiștii de la secția economică a IPJ Călărași au descins pentru prima dată la clubul care la vremea respectivă juca în Liga 2. Au fost ridicate documente din perioada 2014-2016, care ar avea legătură cu cheltuirea unor sume de bani din conturile echipei, provenite de la Consiliul Local şi cel Judeţean al Călăraşiului.

Investigația îi vizează pe fostul preşedinte Constantin Ştefan, contabilul Ion Runcu, dar și pe Viorel Ivanciu şi Marian Dinulescu, care nu au nicio legătură oficială cu Dunărea Călărași.

Percheziții la Dunărea Călărași

Miercuri, 15 mai 2019, clubul de fotbal Dunărea Călărași a anunțat pe contul oficalde Facebook că polițiștii de la IPJ Călărași au ridicat maimulte documente de la sediul echipei de fotbal din Liga 1.

„Polițiști din cadrul IPJ Călărași au ridicat în cursul zilei de astăzi de la sediul clubului AFC Dunărea Călărași mai multe dosare care vizează activitatea clubului din perioada 2014-2016 și care fac obiectul unui dosar de delapidare aflat pe masa oamenilor legii.

Facem precizarea că documentele ridicate astăzi, 15 mai, de la clubul Dunărea, provin din perioada fostei conduceri, când Dunărea activa în Liga a 3-a, iar mai apoi a promovat în Liga a 2-a”, se arată în comunicat.


Dunărea Călărași a promovat vara trecută în Liga 1 și după o serie de meciuri promițătoare a început să înregistreze înfrângere după înfrângere, iar la finalul sezonului regulat s-a clasat pe loc de play-out. Acum se luptă pentru evitarea retrogradării.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI