Pepe s-a dezlănțuit într-un club de fițe. Nu a mai ținut cont că Raluca era acolo

Pepe s-a dezlănțuit într-un club de fițe. Nu a mai ținut cont că Raluca era acolo
Pepe s-a dezlănțuit într-un club de fițe. Nu a mai ținut cont că Raluca era acolo

Pepe și Raluca, însoțiți de prietenii lor s-au distrat de minune într-un club, artistul fiind sufletul petrecerii, cântând și dansând până în zori, sub ochii soției sale, care îl încuraja. Petrecerea a fost una de pomină, iar invitații s-au simțit de minune!

Pepe s-a dezlănțuit într-un club de fițe

Pepe și Raluca, alături de prietenii lor, au decis să sărbătorească lansarea noii piese a artistului, denumită ”Tu n-ai suflet”. , În clubul în care aceștia au sărbătorit, Pepe a fost, fără doar și poate, sufletul petrecerii, încurajat să danseze și să cânte de frumoasa sa soție. Astfel că, Pepe s-a distrat alături de Alex Florescu, sufletul vedetelor, mai toată noaptea, singurele momente de pauză fiind doar pentru a mai bea ceva. De asemenea, Pepe a cântat și câteva versuri din piesa ”Tu n-ai suflet”, care, după lansare, piesa a ajuns în trending pe YouTube.

“Eu ştiam că piesa o să fie ascultată şi apreciată de cei care mă cunosc, îmi urmăresc constant activitatea şi apreciază ceea ce fac. Ştiam că foarte multi dintre cei maturi se vor regăsi în mesaj”, mărturisea Pepe, atunci când a aflat de succesul piesei sale.

Pepe despre Raluca: ”Am constatat că e altfel decât restul”

Pepe a mărturisit despre momentul în care a cunoscut-o pe soția sa. ”Noi ne-am cunoscut pe data de 27 iulie. Era la fix o săptămână de la ziua mea, eram la petrecerea unui prieten foarte bun, se întâmpla în restaurantul în care îl conducea tatăl meu în momentul ăla, iar eu și cântam în seara aceea. Fiind concert Pepe, Raluca a venit cu un grup de prietene și așa am văzut-o pentru prima dată. Am văzut o fată frumoasă, îmbrăcată în roșu și glumeam cu un prieten că Ce mișto e Scufița Roșie”, povestea Pepe, pentru WOWbiz.ro. Mai mult decât atât,  cei doi au pus la cale o vacanță împreună în Spania, iar când s-au întors, și-au dat seama că sunt perechea perfectă.

Mi-am dat seama că vreau să formez un cuplu cu ea atunci când am cunoscut-o mai bine în Spania și când am dormit ca frații și ne-am întors ca frații. Am constatat că e altfel decât restul. (…) Frumusețea relației noastre este că eu am simțit de la început că nu își dorește să iasă în față, nu își dorește să apară… Raluca se ocupă de grădiniță, ea și-a dorit să aibă ocupația ei, nu a vrut să fie soția lui Pepe și atât. Cred că orice femeie își dorește asta și cred că iorice bărbat își dorește așa ceva. Altfel, ar sta acasă și m-ar toca pe mine la cap. (…) I-am oferit tot suportul logistic și financiar, iar în momentul de față nu că mă face mândru, sunt super-mega-încântat și fericit de cum funționează lucrurile”, a mai precizat artistul, în studioul WOWbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI