Pepe a devenit tătic a treia oară! Ce spune despre fiul cu Yasmine Ody

de: Cătălina Burghelea
09 06. 2022

Pepe și Yasmine Ody radiază de fericire, după nașterea copilului lor. Artistul nu-și mai încape de bucurie că are și băiat acum, plus o femeie care îl iubește sincer. Deși iubita acestuia a născut în urmă cu două zile, solistul s-a abținut de la prea multe comentarii, preferând să trăiască momentele de tătic și să-și țină în brațe bebelușul.

Pepe și Yasmine Ody au devenit părinți

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Pascu, a devenit tătic, pentru a treia oară. Iubita lui, make-up artistul Yasmine Ody, a adus pe lume un băiețel sănătos, care a primit nota 10 din partea medicilor. Vedeta se mândrește deja că este din nou tată. În acest sens, a ținut un concert online, miercuri (8 iunie), pe canalul său de YouTube. Trei ore a durat petrecerea virtuală, la care cântărețul l-a avut invitat chiar și pe Vali Vijelie.

De câteva zile, Pepe este tată de băiat. Iubita artistului a adus pe lume un copil perfect sănătos, care a primit notă maximă din partea doctorilor. După ce și-a ținut în brațe fiul și s-a dezmeticit, prezentatorul de la „Te cunosc de undeva” a făcut primele declarații.

Bebelușul a primit notă maximă la naștere

Yasmine Ody l-a făcut pe celebrul Pepe cel mai fericit bărbat din lume. Partenera de viață a cântărețului a născut un băiețel la o clinică privată din Capitală. Potrivit informațiilor din mediul online, micuțul a cântărit la naștere 2.750 de grame. Imagini cu bebelușul au fost dezvăluite doar pentru comunitatea de prieteni virtuali, considerată a doua familie de către Pepe.

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile, și bucuriile”, a scris Pepe pe contul personal de YouTube.

Ce nume va purta fiul vedetelor

Un asemenea eveniment special nu putea să treacă fără dedicații și muzică de petrecere. Vali Vijelie i-a cântat o melodie de suflet solistului, mai ales că acum nu mai este doar tată de fete, ci și de băiat.

Noul membru al familiei Pascu a cântărit puțin peste 2.7 kilograme la naștere și a primit nota 10 din partea medicilor. Dinainte să vină pe lume, Pepe i-a dezvăluit numele. Vedeta a mărturisit că vrea ca fiul lui să îi calce pe urme și să poarte același nume.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui „Pepe”, nu eu?”, a spus vedeta, la un moment dat.

Videoclip lansat într-un moment special

Miercuri, 8 iunie, artistul a lansat un nou videoclip intitulat sugestiv „Dragostea e un dar”. În dreptul postării de pe Facebook, Pepe a scris „Vă mulţumesc şi ştiţi voi pentru ce!!”, cuvinte ce fac trimitere la momentele frumoase pe care le trăiește acum, de când a devenit din nou tătic.