Penthouse de peste 1,7 milioane de euro în Bucureşti. Interiorul este de vis, rar vezi așa ceva la noi

Penthouse de peste 1,7 milioane de euro în Bucureşti. Interiorul este de vis, rar vezi așa ceva la noi
Romania Sotheby’s International Realty scoate la licitație apartamentul. Se acceptă plata în bitcoin

Se știe că în București, la acest moment, există adevărate bijuterii, când vine vorba de apartamente de lux. Un astfel de apartament, de fapt un penthouse, a fost evaluat la peste 1,7 milioane de euro. Partea interesantă este că proprietarul este dispus să vând respectivul penthouse și prin intermediul bitcoin. Cea mai populară criptomonedă din lume este una dintre opțiunile de plată eligibile pentru acest penthouse de lux din București. Casa de licitații Sotheby’s, cea care intermediază tranzacția, a decis să intre în era consultanțelor imobiliare din domeniul digital.

Un penthouse de 1,7 milioane de euro în centrul Bucureștiului

Proprietarul acestui penthouse și Romania Sotheby’s International Realty spun că este unul din cele mai frumoase apartamente exclusiviste existente în București. Situat în centrul capitalei, mai exact în zona Dorobanți, stilul abordat aici este unul pop-art.  Casa de licitații nu a divulgat numele proprietarului, dar spune că este dotat cu cele mai noi tehnologii aflate acum pe piață.

Branduri ca Miele și Subzero, Samsung smart, Apple TV sau Sonos și Bang & Olufsen, toate se regăsesc în acest penthouse de 1,7 milioane de euro. Cel care va achiziționa bijuteria din Dorobanți, va avea parte de două băi și două garaje personale. Este dotat, ca de altfel tot interiorul, cu o bucătărie cu un disgin pop-art modern.

Romania Sotheby’s International Realty scoate la licitație apartamentul. Se acceptă plata în bitcoin

România Sotheby’s International Realty spune că Bitcoin poate fi folosit pentru a plăti această proprietate scumpă situată în zona premium din Dorobanți, în centrul Bucureștiului. Proprietatea în stil pop-art a fost listată pentru 1,75 milioane de euro.

Proprietatea este un penthouse situat în reședința Washington din București, în zona Dorobanți, și are patru camere și o suprafață construită de 215 mp. La prețurile actuale, acest penthouse poate fi cumpărat pentru aproximativ 49 de Bitcoins.

„Proprietarul penthouse-ului, îndrăgostit de artă, a investit atât în finisaje de ultimă generație, cât și în tehnologie, dar și în proiectarea proprietății, într-un stil pop-art”, au declarat reprezentanții Sotheby’s International Realty.

În SUA, agenția a acceptat achiziții de bunuri imobiliare bazate pe Bitcoin din 2017. În România, casa de licitații a acceptat criptomoneda de la începutul anului 2021. La începutul acestui an, casa de licitații de artă Sotheby’s a anunțat că va accepta pentru prima dată achiziționarea de lucrări de artă fizică, și chiar bijuterii scumpe, prin criptomonede.

Sotheby’s International Realty a intrat pe piața românească în iulie 2020 prin asocierea cu Artmark Historical Estate. Artmark este o companie fondată în 2014 și care aparținea grupului Artmark. Romania Sotheby’s International Realty este specializată în tranzacționarea proprietăților istorice și de lux. Sotheby’s International Realty a fost înființată în 1976 ca o divizie imobiliară pentru clienții Sotheby’s.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI