Pensii 2020. Când vor fi livrate pensiile mărite. Anunțul pe care milioane de români îl așteaptă

Pensii 2020. Când vor fi livrate pensiile mărite. Anunțul pe care milioane de români îl așteaptă
Pensii 2020. Când vor fi livrate pensiile majorate

Milioane de vârstinici au parte de din ce în ce mai multe vești cu privire la suma lunară de care beneficiază. Când vor fi livrate pensiile mărite de anul acesta?

Pensii 2020. Temen pensii majorate

Compania Națională Poșta Română a anunțat luni, 24 august, când vor fi livrate pensiile majorate. De asemenea, a precizat că-și va respecta angajamentul față de pensionari. Salariații Poștei au lucrat la capacitate maximă chiar și pe timpul pandemiei pentru a putea face disponibilă distribuirea pensiilor în timpul asumat prin cadrul contractului cu Casa de Pensii. Mai cu seamă că responsabilitatea lor a fost una importantă pentru beneficiarii care aveau interzis la vizite în oraș între anumite ore, ei fiind categoria cu cel mai mare risc de îmbolnăvire.

Poșta Română s-a adaptat evoluției situației și caută permanent măsuri pentru a a sprijini clienții, amintindu-și  astfel de parteneriatul cu Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Casa Națională de Pensii Publice și nu în ultimul rând pensionarii. Poșta Română transmite că va respecta întocmai calendarul propus de dinainte de pandemia de coronavirus și pentru luna septembrie, adică plata făcându-se între 1-15 ale fiecărei luni.

„Calendarul normal de plată a pensiilor este 1-15 ale fiecărei luni, iar Poşta Română a făcut toate demersurile interne necesare pentru a respecta acest calendar şi în luna septembrie, luând în calcul şi creşterea cu 14% a punctului de pensie. Poşta Română va livra, în continuare, drepturile băneşti prompt şi fără întârzieri. Prin profesionalismul şi dedicarea tuturor angajaţilor săi, compania a demonstrat, de fiecare dată, că este un partener social strategic, atât pentru instituţiile statului, cât, mai ales, pentru cetăţeni”
Horia Grigorescu, Directorul General al Poștei Române

Poșta Română va respecta calendarul în privința pensiilor mărite
Poșta Română va respecta calendarul în privința pensiilor mărite

„Vor ajunge la timp!”

De asemenea, ministrul Muncii vine cu un anunț care să valideze faptul că vârstnicii nu au de ce să-și facă griji în privința pensiilor.

„Vor ajunge la timp! Următoarele pensii vor ajunge şi mărite şi la timp. Aud că strategii PSD sugerează pregătirea liniei de atac contra Guvernului pe tema întârzierilor în plata pensiilor din luna septembrie. Ar cheltui oricât ca să câştige politic şi speră că nu va funcţiona, până la capăt, mobilizarea pe care am făcut-o. Cu o mână de oameni serioşi din CNPP cărora le mulţumesc pentru tot efortul din aceste zile!”, a fost mesajul Violetei Alexandru.