Pedeapsă drastică pentru șoferul lui Răzvan Cuc. Ce a pățit după accidentul în care ministrul a fost rănit

de: Claudiu Surmei
16 07. 2019

Șoferul lui Răzvan Cuc a fost sancționat drastic de polițiștii de la Brigada Rutieră. După accidentul de circulație în care a fost implicat autoturismul în care se afla ministrul Transporturilor, șoferul acestuia a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 30 de zile și s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Pedeapsă drastică pentru șoferul lui Răzvan Cuc

Mașina în care se afla Răzvan Cuc a fost implicată, luni, într-un accident de circulație, după ce șoferul ministrului Transporturilor a efectuat o depășire neregulamentară. Ministrul a declarat ulterior că și-a fracturat mâna și că va trebui să poarte ghips în următoarele 3 luni.

„Mi-au pus diagnostic, a fost practic o factură la mână, mi-au pus medicii şi toată echipa medicală de la spitalul Floreasca (…) mi-au sugerat să îmi pun acest ghips cu care voi sta 3 luni, dar asta nu mă împiedică să mă duc în următoarele zile pe şantier, adică miercuri să mă duc pe şantier în inspecţie şi să văd ce se va întâmpla pe şantier, pentru că activitatea trebuie să o continui, a fost un eveniment nefericit, am discutat şi cu celălalt şofer practic care a acroşat maşina când mă deplasam spre întâlnirea la care trebuia să fiu dimineaţă la ora 10:00, este în regulă, nimeni nu a păţit nimic, toată lumea este în regulă şi şoferul meu şi celălalt şofer sunt din punct de vedere fizic sănătoşi.

(…) Eu m-am urcat în maşină, trebuia să ajung la o întâlnire, nu mă grăbeam, v-am spus, deci eu pe şoferul meu, pe Eugen îl cunosc de 8 ani de zile, nu a avut niciodată nici un accident, nu s-a întâmplat, este un şofer care conduce cu foarte multă grijă”, a declarat Răzvan Cuc.

Polițiștii de la Brigada Rutieră au anunțat că șoferul ministrului Transporturilor a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 30 de zile. În plus, pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.