Pe eMag găsești păpușa care îi spune rugăciuni în română copilului tău

Pe eMag găsești păpușa care îi spune rugăciuni în română copilului tău
Păpușa pentru copii, de pe eMag, care spune rugăciuni

Dacă aveai senzați că le-ai văzut pe toate…te-ai înșelat. eMag îți arată jucăria care spune rugăciuni, jucăria de care, cel mai probabil, orice preot ar fi mândru. Cine s-a gândit la asta? Oare timpul părinților e atât de ocupat încât să nu le mai spună chiar ei rugăciunea la culcare copiilor? Nu e puțin exagerat? Întrebările ar fi prea multe. Până atunci, iată ofertele păpușilor care fac treaba de seară a unora din părinți.

eMag îți dă păpușa care spune rugăciuni

eMag, pe lângă faptul că îți dă oferte cu nemiluita în privința păpușilor care spun rugăciuni, îți trezește frică în privința a ceea ce ar putea urma după invenția asta. Dacă acum 50 de ani ne încrețeam frunțile la primul pas pe Lună, transmis live, și ne gândeam la ce o să urmeze după această reușită..iată! Se pare că, din păcate, involuăm și asta ne ocupă tot timpul. De atunci am reușit să mai creăm un papuc blănos și bebeluși care spun rugăciuni. O păpușă roz care spune 19 rugăciuni și-a făcut apariția pe site-ul eMag. O..stați! Este și pe roșu… „Papușa bebeluș care spune 19 rugăciuni în limba româna. Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Înainte de utilizare îndepărtați piedica de la baterii. Conținut: textile și plastic. A se utiliza sub supravegherea unui adult”, arată descrierea de pe eMag.

Păpușa care spune rugăciuni în română, pe eMag
Păpușa care spune rugăciuni în română, pe eMag

Să…ai de unde alege

eMag, tărâmul ciudățeniilor

Românii au căutat pe eMag: ”elsidiuri”, ”frouzan”, ”hensfri” sau ”gipcare te pot urca aniel” s-au aflat şi ele la mare căutare. Nici în limba română nu le-a mers mai bine: ”Bortavoce”, ”senvis smecher” sau ”câine ciu ua ua ua” s-au aflat şi ele pe lista de cumpărături a românilor. În topul celor mai ciudate căutări se află și: ”foarfec castrat porci”, ”niculina stoican cd fireati dracu dusmani”, ”dinala de pus pe ochi pentru somn de frumuete”, sau telefoane ”huhaieei”, ”hatece” sau ”elgi”. Redăm mai jos fiecare categorie ”premiantă” pe eMAG.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI