Paula Seling a răbufnit dur și a spus totul public, chiar după Sărbători. „Nu mai suport. Urlu de multă vreme”

de: Alexandra Chivu
03 01. 2020

Paula Seling a răbufnit și a spus totul public, chiar după Sărbători. Cântăreața a transmis un mesaj dur oamenilor. ”Urlu de multă vreme, prea puțini mă ascultă.”

Paula Seling a răbufnit. Cântăreața a spus totul public

Paula Seling este activistă pentru protecția mediului. Cântăreața s-a arătat revoltată de ignoranța persoanelor din preajma ei privind încălzirea globală. Ea a transmis un mesaj dur, pe Instagram, amintind de incendiile de vegetație grave din Australia și moartea a sute de animale. De asemenea, a menționat că este o activistă convinsă pentru protecția mediului, însă ”nimeni nu o ascultă”.

”Sunt om ce încearcă sa reducă emisiile de carbon. Nu mănânc animale, nu port piele sau blănuri, încerc să consum şi să promovez produsele locale. Am investit în panouri solare şi încerc să găsesc soluţii pentru reducerea deşeurilor de orice fel. Merg la cumpărături cu plasele mele, vânzătoarele de la raft mă consideră deja nebună – «haideţi doamnă, pentru câteva pungi…»”, a scris artista.

”Artificiile și lampioanele nu au nicio legătură cu dorințele care se îndeplinesc”

Paula Seling a atins și subiectul mult discutat, cel puțin în preajma sărbătorilor de iarnă: artificiile, dar și a lampioanelor, care zboară pe ceruri pe tot parcursul anului.

„Pentru că ştiu că urlu de multă vreme, dar prea puţini mă ascultă.Din iubire pentru planetă şi pentru animale. Scriu ca nebuna că artificiile nu sunt OK. Unii râd de mine. Am scris, nu demult, că lampioanele urcă, apoi coboară şi provoacă incendii. Nu au nicio legătură cu dorinţe care se împlinesc, idealuri şi altele. Sunt nişte tâmpenii. Mulţi mi-au dat unfollow şi mă bucur. E în regulă că nu sunt prietenă cu inconştienţi. Ştiu, e neplăcut să vezi că cineva îţi spune că greşeşti, dar cere o tărie şi o nobleţe să înţelegi că ai greşit şi să faci ceva în legătură cu asta”, a completat solista.