Paula Chirilă, despre actualul iubit. Ce spune la 4 ani de la divorț: ‘Toți sunt în probe’ (exclusiv)

de: Iulia Statie
10 08. 2021

Paula Chirilă lua pe toată lumea prin surprindere în urmă cu 4 ani. Pe atunci, vedeta divorța de tatăl fiicei sale, dar iată că acum iubește din nou și a făcut dezvăluiri uluitoare! Nimeni nu se aștepta la mărturisirile făcute despre noul partener.

Ce relație are Paula Chirilă cu fostul soț, de fapt

Paula Chirilă și Marius Aciu, tatăl fiicei sale, divorțau în urmă cu 4 ani după 12 ani de mariaj. Cei doi s-au despărțit la notar, în mare secret, așa că mulți au fost șocați în momentul în care veștile s-au aflat.

Totuși, totul este bine când se termină cu bine, mai ales pentru că ei nu s-au certat în momentul în care au decis că trebuie să meargă pe drumuri separate. Ba chiar, ei se bucură de o frumoasă prietenie și în zilele noastre, iar în momentul de față, fiica vedetei se află în vacanță cu tatăl ei.

„Suntem doi oameni cu capul pe umeri. Copilul nu e o monedă de schimb.”, a dezvăluit actrița pe Impact.ro.

Ce spune Paula Chirilă despre actualul iubit: ‘Nu mă mai grăbesc’

Cât despre actualul iubit, Paula Chirilă a dezvăluit că nu se grăbește să oficializeze relația și să ajungă la altar. Aceasta s-a obișnuit cu viața de femeie singură, lipsită de obligații, așa că se axează pe tot ce are de realizat în cariera ei și în creșterea fiicei sale.

„Nu mă mai grăbesc. Viața e faină fără să te controleze nimeni, fără să te încurce în ce ai de realizat.”, a mai zis vedeta.

Actrița are parte de mulți pretendenți ce visează că o să o cucerească, dar aceasta a recunoscut că nu le mai dă credit bărbaților ce își doresc să facă parte din viața ei, ci, mai degrabă, ei sunt supuși unor probe pentru a demonstra că au ce își dorește vedeta.

„Nu le mai dau credit, sunt în probe, toți vin și pleacă.”, a adăugat ea.

Paula Chirilă și Marius Aciu, scenarist de profesie, s-au cunoscut la începutul carierei vedetei din televiziune, la Antena 1. Aceștia s-au căsătorit în 2005 la Cluj, dar relația lor nu a avut șanse de reușită și au decis să divorțeze în 2017. Cei doi se bucură de o fetiță, Carla Sofia, în vârstă de 11 ani.

Paula Chirilă a acceptat provocarea! Cum o să apară la ‘Splash! Vedete la apă’

Vedeta se poate lăuda cu reușitele ei pe plan profesional. Aceasta o să asigure buna dispoziție din emisiunea ‘Splash! Vedete la apă’, unde multe celebrități autohtone o să își învingă cele mai mari frici, așa că fanii o vor putea vedea, în curând, pe micile ecrane.

Ea face parte dintr-o echipă valoroasă formată de șefii Antena 1, printre care se numără Romică Țociu, dar și cei trei prezentatori, anume Ramona OLaru, Anna Lesko și Răzvan Fodor. Totuși, Paula Chirilă suferă de hernie, așa că o să preferă să stea departe de anumite provocări ce îi pot face mult rău.

„Nu o să sar în piscină, o să o fac doar de la un metru, doi, dacă trebuie.

Țin boala sub control, fac tratamente și exerciții pentru spate, sper să nu ajung prin spitale mai ales în această perioadă, ne-a mai spus aceasta.”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată mai sus.