Paula Chirilă, anunț trist. Ce probleme de sănătate are vedeta

Paula Chirilă, anunț trist. Ce probleme de sănătate are vedeta

Printre vedetele care au avut probleme de sănătate în această perioadă, a fost și paula Chirilă. Cu toate astea, ajunsă la 44 de ani, vedeta pare că întinerește pe zi ce trece și are un corp de invidiat.

Paula Chirilă, anunț trist

După mai bine de două luni de izolare și stat în casă, vedeta a decis să răspundă afirmativ invitației lui Capatos, la ”Xtra Night Show”, unde a povestit prin ce a trecut în toată această perioadă.

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul”, a declarat Paula.

Ce probleme de sănătate are vedeta

Se pare că problemele de sănătate ale actriței sunt mai vechi, aceasta nefiind prima dată când a acuzat dureri de spate și imposibilitatea de a se deplasa. Paula a mai povestit că a vorbit cu medicii la telefon, aceștia punându-i un diagnostic.”S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost”., a concluzionat actrița.

”A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a mai dezvăluit Paula la Antena 1.

Conform celor declarate de vedetă, acum este mai bine și încearcă să țină tratamentul recomandat de medici. Cu toate astea, vedeta recunoaște că se simte ca la 20 de ani, mai ales că a trecut printr-un moment greu în decembrie 2017, când a divorțat de Marius Aciu, după 12 ani de căsnicie. Actrița povestea că a slăbit 15 kilograme în numai 3 luni și pare că întinerește pe zi ce trece și are un corp de invidiat.

Paula Chirilă, anunț trist. Ce probleme de sănătate are vedeta
Paula Chirilă, anunț trist. Ce probleme de sănătate are vedeta

„Am slăbit 15 kilograme făcând mult sport. Nu mai mănânc carbohidrați. Deloc. Asta m-a ajutat incredibil. Pur și simplu s-au dus kilogramele văzând cu ochii. Nici dulciuri nu mănânc. Dacă mi-e poftă de dulce îmi fac dulciuri keto, care sunt fără carbohidrați. Nici sucuri, eventual fără calorii. Apă, multă apă”, a dezvăluit Paula Chirilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI