Patru oameni excluși din PSD. Marcel Ciolacu a șocat: ce se întâmplă cu Carmen Dan

Patru oameni excluși din PSD. Marcel Ciolacu a șocat: ce se întâmplă cu Carmen Dan
Patru oameni excluși din PSD. Marcel Ciolacu a șocat ce se întâmplă cu Carmen Dan

După eșecul moțiunii de cenzură, Marcel Ciolacu nu a iertat pe nimeni. Acesta taie în carne vie, făcând mai multe acuzații.

Ce se întâmplă acum cu Carmen Dan. Patru oameni au fost excluși din PSD

Consiliului Politic Național al PSD, convocat marți, după eșecul lamentabil al moțiunii de cenzură inițiate de PSD împotriva Guvernului Orban, a luat decizii extrem de dure la adresa celor acuzați că au trădat partidul, prin absența lor de la ședința de luni a Parlamentului României.

Singura care a scăpat de excluderea din partid a fost Carmen Dan, fostul ministru de Interne. Pe de altă parte, senatorul Roxana Pațurcă și deputații Cătălin Rădulescu, Adrian Todor și Dan Ciocan au fost excluși marți din PSD, motivul fiind lipsa lor de la ședința de plen comun a Parlamentului României, în care trebuia dezbătută și votată moțiunea de cenzură.

Marcel Ciolacu
Patru oameni excluși din PSD. Marcel Ciolacu a șocat: ce se întâmplă cu Carmen Dan

Ciolacu aduce acuze foarte dure

Marți, Președintele PSD Marcel Ciolacu a susținut că toți ”combinagii” care au ținut Guvernul Orban în viață, sunt răspunzători alături de PNL, pentru dezastrul cu privire la îmbolnăvirile cu coronavirus.

„Un nou record negativ – 60 de morți de COVID-19! Secțiile ATI gem de bolnavi, România a depășit China la numărul infectărilor. China!!!

Toți trădătorii, toți fripturiștii, toți combinagii care au ținut acest Guvern în viaţă pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseişti a PNL sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru!

La fel și toate partidele care au girat corupția, traseismul și prostia Guvernului PNL! Dezastrul este acum total! Cu economia pusă pe butuci, fără alocații dublate, cu pensii mărite în bătaie de joc, sub rata inflației, și cu o harababură totală în ceea ce privește începerea școlilor”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina personală de Facebook.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI